Yengeç Burcu Taşları (22 Haziran – 22 Temmuz) :31st Mart 2023

Yengeç burcunun doğal taşları şunlardır:

  1. Aytaşı: Yengeç burcunun ana taşı olarak kabul edilen aytaşı, duygusal dengeyi korur ve iç huzuru arttırır. Aynı zamanda yaratıcılığı arttırır ve kişinin sezgilerini güçlendirir.
  2. İnci: Yengeç burcu için uygun bir diğer taş olan inci, hassas ve duygusal yapısını korumaya yardımcı olur. Aynı zamanda stresi azaltır ve iç huzuru arttırır.
  3. Kuvars: Yengeç burcunun diğer bir taşı olan kuvars, kişinin iç huzurunu arttırmaya ve stresi azaltmaya yardımcı olur. Aynı zamanda zihinsel açıdan netlik sağlar ve yaratıcılığı arttırır.
  4. Mavi Akik: Yengeç burcunun bir diğer taşı olan mavi akik, duygusal dengeyi korur ve kişinin iç huzurunu arttırır. Aynı zamanda kararlılık ve disiplin sağlar.

Bu taşlar, Yengeç burcu insanının özelliklerini desteklemek ve kişinin zayıf yanlarını gidermek için kullanılır. Her taşın kendine özgü bir enerjisi vardır ve hangi taşın seçileceği kişinin ihtiyaçlarına bağlıdır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir