Mart aynın doğal taşı AKİK22nd Mart 2023

Mart ayının doğal taşı “akik” olarak bilinmektedir. Akik, yarı saydam ve sert bir mineraldir ve genellikle kahverengi, kırmızı veya gri tonlarda bulunur. Akik, tarih boyunca dekoratif amaçlar için kullanılmış ve bazı kültürlerde şifa özellikleri atfedilmiştir. Mart ayının doğal taşı olarak seçilmesinin sebebi, bu ayın doğal enerjisinin ve atmosferinin akik ile uyumlu olmasıdır. Bazı inanışlara göre, akik insanlara cesaret, sükunet ve kararlılık verir ve ruhsal dengelerini sağlar.

Doğaltaş Açıklaması

Akik : Vücudun gerginlik olan bölgelerine sıcaklık hissi verir, gerginliği azaltır. Enerji verir. Taşıyan kimseye güç ve keyif verir. Fiziksel canlılığı arttırır, tembelliği giderir. Yüzük olarak kullanıldığı zaman insanın kendine güvenini arttırır. Canlı ve enerjik bir yapıda olduğu için kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda olayların iyi yönlerini görmenizi sağlar. Akik taşını ceplerinde taşıyan çocukları ise olumsuz duygulardan korur.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir