Balık Burcu Taşları (20 Şubat – 20 Mart) :31st Mart 2023

Balık burcunun doğal taşları şunlardır:

  1. Ametist: Balık burcu için uygun bir taş olan ametist, zihinsel açıdan netlik sağlar ve kişinin iç huzurunu arttırır. Stresi azaltır ve duygusal dengeyi korumaya yardımcı olur.
  2. Aytaşı: Balık burcunun diğer bir taşı olan aytaşı, sezgileri güçlendirir ve doğal yaratıcılığı arttırır. Olumsuz enerjileri dönüştürür ve kişinin kendine güvenini arttırır.
  3. Turmalin: Balık burcu için uygun bir diğer taş olan turmalin, ruhsal dengeyi korumaya yardımcı olur ve duygusal zekayı arttırır. Kişinin bağışıklık sistemini güçlendirir ve enerjiyi dengelemeye yardımcı olur.
  4. Akuvamarin: Balık burcunun bir diğer taşı olan akuvamarin, duygusal yaraları iyileştirmeye yardımcı olur ve kendine güveni arttırır. Ayrıca iletişim yeteneklerini geliştirir ve olumsuz enerjileri dönüştürür.

Bu taşların hepsi, Balık burcu insanının özelliklerini desteklemek ve kişinin zayıf yanlarını gidermek için kullanılır. Her taşın kendine özgü bir enerjisi vardır ve hangi taşın seçileceği kişinin ihtiyaçlarına bağlıdır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir