Fırsat Ürünleri19th Şubat 2020

 

Günümüzde pek çok kişi başka biri için hediye arayışına girmektedir. Kişiye özel hediye arayan kişiler internet ortamından yararlanmaktadır. Site içerisinde yer alan hediyelik bölümde pek çok kişiye özel hediye seçenekleri bulunmaktadır. Bu hediyeler özel tasarım ürünler olup kişiye özel isim ya da fotoğraf da eklenebilmektedir. Site içerisindeki fırsat ürünleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri tesbihlerdir. Tesbih kullanıcılarının fazla olması fırsat ürünleri arasında bulunan tesbihlerin de çeşitlerini arttırmaktadır.

Bu nedenle tesbih çeşitlerinde yeni içerikler getirilmiştir. Jade taşından özel olarak tasarlanan bileklikler bu fırsat ürünlerinden biridir. Hem erkek hem de kadınların rahatlıkla kullanabildiği bu bileklik modeli zarif bir görüntü sunmaktadır. Aynı zamanda yalnızca erkeklerin kullanabileceği hediye çeşitleri arasında deve kemiğinden tasarlanan bileklikler ve doğal taşlar ile üretilen tesbih çeşitleri bulunmaktadır.

Fırsat Ürünlerinde Kişiye Özel Hediyeler

Fırsat ürünleri arasında her kategoriden ürün bulunmaktadır. Bu ürünler arasında en sevilen seçeneklerden biri ise kişiye özel tasarım hediyelerdir. Pek çok bardak bu hediye kategorisinin taçlı ürünlerindendir. Bardağın üzerine yazılan isimler ya da bastırılan resimler, hediye verilen kişinin kendini özel hissetmesini sağlamaktadır. Aynı şekilde yeni işe başlayan birine hediye arayan kişiler dolma kalem seçeneklerine göz atmaktadır.

Dolma kalemlerin ve kutularının üzerinde yazan isim, kişiye özel olarak üretilmektedir. Kalemin rengini ve dış tarafını özel olarak seçebileceğini ürünler site içerisinde yer almaktadır. Ajandalar ile birlikte hediye verilebilecek olan bu dolma kalem çeşitleri, hediye kutusu hazırlayacak olan kişiler için de güzel bir örnek olmaktadır.

Fırsat Ürünlerinde Büyük İndirim

İnternetten alışveriş yapan kişiler indirimleri takip ederek sevdikleri pek çok ürüne sahip olabilmektedir. Fırsat ürünleri arasında yer alan tesbih çeşitleri içerisinde indirime giren pek çok ürün bulunmaktadır. Bu tesbih çeşitleri kişinin tarzına göre özel olarak seçilmektedir. Genellikle hediye olarak tercih edilen tesbih çeşitlerinde sezon indirimi yaşanmaktadır.

Hediye alacak olan kişiler için de kişiye özel tasarımlarda dev indirim görülmektedir. Belirli aralıklarla yapılan bu indirimden faydalanmak isteyen pek çok kişi fırsat ürünleri kategorisinden yararlanarak sevdiklerine rahatça hediye alabilmektedir.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir