Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri24th Ocak 2020

 

Sevgililer Günü, dünyanın farklı yerlerinde 24 Şubat tarihinde kutlanan özel bir gündür. Çoğu çift için anlam yüklü olan gün yaklaştıkça, sevgililer günü hediye fikirleri de araştırılmaya başlanır. Her sene tekrar eden bu anlamlı zamanda alınan hediyenin ise hiç unutulmaması istenmektedir. Son zamanlarda hem ince düşünülmüş hem de bütçeyi çok zorlamayacak hediye alternatifleri üretmek ise oldukça kolay!

3 Boyutlu Led Lamba

3 Boyutlu led lambalar evde veya ofiste dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Ancak ışıklar kalp veya sevgi sözcüklerine dönüştüğünde iyi bir sevgililer günü hediyesine dönüşmektedir. Buna göre genelde ahşap bir altlıkla tutulan lambaların üst kısmı ise lazer kesimle işlenmektedir.

Abur Cubur Sepeti

Abur cubur sepeti, çikolata ve şeker gibi ürünleri seven kişilere rahatlıkla verilebilecek bir hediye türüdür. Bu hediyenin verilmesi için renkli bir kutu alınması içerisine karşı tarafın sevdiği lezzetlerden birer parça ürün konulması yeterli olmaktadır. Bu hediyenin hazırlanması için verilebilecek en iyi ipucu ise kutunun olabildiğince dolu görünmesidir.

Aşk Hikayesi Kitabı

Aşk hikayesi kitabı uzun süreli ilişkiler için tavsiye edilebilecek sevgililer günü hediye fikirleri arasındadır. Bu hediye için sıradan bir ajanda fotoğraf ve notlar ile süslenebilir. Ancak bütçesini birazcık zorlayabilenler için ciltli ama içi boş bir aşk hikayesi kitabı almak da mümkündür. Bu kitaba, tanışılan ilk günden başlayarak unutulmaz anılar işlenebilmektedir. Ayrıca fotoğrafların yanında duygu ve düşünceler de zarif bir şekilde ifade edilebilmektedir.

Özel Tasarım Kupa

Özel tasarım kupalar çift olarak aynı eşyayı kullanmayı sevenler için iyi bir alternatiftir. Bu tasarım ürünlerinde porselen kupaların üzerine kalıcı fotoğraflar baskılanmaktadır. İlk etapta sıradan bir kupa olan ürünler, sıcak içecek doldurulduğunda yavaşça baskıyı açmaktadır. Baskının tamamı açıldığında ise sevgiliniz ikinizin resmi ile karşılaşmaktadır. Bu kadar ilginç bir tasarım istemeyenler için de sade çift kupaları bulmak mümkündür.

Çift Puzzle

Çift puzzle da tıpkı özel tasarım kupalar gibi fotoğraflar kullanılarak hazırlanmaktadır. Çifte ait bir fotoğraf yap boz haline getirilerek bir hediyeye dönüşmektedir. Bu puzzle sayesinde sevgililer günü hediye fikirleri somut olmaktan çıkıp, bir eğlence aracı yaratılmaktadır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir