Jade Taşının Özellikleri26th Aralık 2019

 

Yeşim taşı olarak bilinen jade taşının kişi üzerinde pek çok faydası bulunmaktadır. Bu taş sakinliğin simgesi olarak bilinmektedir. Nefrit taşı olarak da bilinen jade taşı kolye, bileklik ve tesbihte kullanılmaktadır. Doğal taşlar arasında en güçlü özellikleri bulunan taşlardan biri jade taşıdır. Kullanıldığı süre boyunca etrafa güçlü manyetik bir enerji yaymaktadır. Bu da kişiler üzerinde büyük etkisi olduğunu göstermektedir. Jade taşı özellikleri – jade bileklikler olarak internette yer alan bu ürünleri kullanan kişiler kısa bir süre sonra taşı faydalarından yararlanmaktadır.

Jade taşı kişilerin üzerindeki büyüyü bozma konusunda başarılı taşlardan biridir. Özellikle büyü ve sihirden, kötü dualardan korunmak isteyen kişiler üzerinde mutlaka jade taşını bulundurmalıdır. Kullanan kişiler üzerinde mutluluk etkisi yaratan bu taş kişinin sosyal açıdan kişinin daha aktif olmasını sağlamaktadır. Kişi üzerinde oluşturduğu mutluluk etkisi etrafa da yayılarak pozitif bir enerji oluşturmaktadır. Negatif düşünceler içerisinde olan insanlara daha olumlu bir etki bırakmaktadır. Ruh halini ve psikolojiyi iyi yönde etkileyen jade taşı bileklik şeklinde düzenli olarak taşınmalıdır.

Jade Taşının Faydaları

Jade taşını vücudunda bulunduran kimse hayatta daha çok başarı sağlamaktadır. Özellikle insanları iş hayatında yaşadıkları stres ve sıkıntılardan arındıran bu taş, mutluluk hormonunun salgılanmasına da yardımcı olur. Sürekli kabus gören insanlar üzerinde olumlu etkileri olan bu taş, kişinin güzel rüyalar görmesini sağlar. Aynı zamanda uyku problemi yaşayan kişilerin daha rahat uyumalarına da yardımcı olur. Antioksidan özelliği bulunan jade taşı kış ayları için en etkili taşlardan biridir.

İnsanları hastalıklardan koruyan jade taşının görme problemine de büyük çareleri bulunmakatdır. Migrenden kaynaklı ara ara görme sorunu yaşayan kişilerde migren hastalığını hafifleterek bu görme sorununu da ortadan kaldırmaktadır. İleri yaştaki insanların da görme hastalığına faydalı etkiler sunmaktadır.

Jade Taşının Ruh Haline Etkileri

Kaygı problemi yaşayan insanlar için daha rahat düşünebilmeyi ve sakin kalmayı sağlamaktadır. Jade taşı aynı zamanda duygu geçişleri üzerinde de olumlu etkiler bırakmaktadır. Kişiye huzur ve ferahlık veren bu taş, kaygı, sıkıntı, stres gibi sorunlarında tamamen ortadan kalmasına yardımcı olur.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir