Ramazan Ayına Özel Sevdiklerinize Özel Hediyeler8th Haziran 2017

11 Ayın Sultanı olan Ramazan’a nihayet kavuştuk. En güzel niyetimiz böyle özel, mübarek ayı tüm günahlarımızdan arınarak yeniden doğmuş gibi tertemiz olmak olacaktır. İşte bunun için oruçlarımızı tutmak, ibadetlerimizi yerine getirmeliyiz.

Bu özel ramazan ayında insanlar birbirleriyle daha çok kaynaşır, davetler edilir, fakire yardım edilir, eşe dosta onların gönlünü hoş etmek için çeşitli hediyeler alınır. Bu hediyeler bazen çok sevdiğimiz birine özel hediyeler olurken bazen de evlerine ilk kez gittiğimiz ya da evine bizi davet eden arkadaşlarımıza ev hediyesi de olabilir.

Bizler de sizler için çok sevdiğiniz insanlara alabileceğiniz, bu özel ay olan ramazan ayında hediye edebileceğiniz manevi değeri her zaman fazla olan hediyeler sıraladık. Hediyeyi alacağınız arkadaşınızı, eşinizi, dostunuzu çok iyi de tanıyorsanız, önereceğimiz hediyeler arasında seçim yapmanız çokta zor olamayacaktır!

1- 5 Parça Özel Tasarım Vav Temalı Kanvas Tablo

5-parca-ozel-tasarim-vav-temali-kanvas-tab

Ramazan Ayı denince akla ilk gelen şey Kuran-ı Kerim’dir. Çünkü Kuran-ı Kerim ramazan ayında indirilmeye başlanmıştır. Hal böyle olunca ev ziyareti yapacağınız dostlarınıza, onların evini süslemesi için Kuran-ı Kerim harflerinden olan Vav temalı kanvas tablo hediye etmek hem sizin için hem de dostlarınız için ayrı bir anlam taşıyacaktır…

 

2- 925 Ayar Gümüş Turkuaz Allah Yazılı Vav Kolye

925-ayar-gumus-turkuaz-alah-yazili-vav-kolye

 

3- 1000 Ayar Kazaz Püsküllü 99’luk Damla Kehribar Tesbih

1000-ayar-kazaz-puskullu-99luk-damla-kehribar-tesbih-3

 

4- 925 Ayar Gümüş Pençeli Elif Vav Model Oniks Taşlı Yüzük

gumus-penceli-elif-vav-model-oniks-tasli-yuzuk

5- Gümüş Dizayn Hint Akik Doğaltaş Tesbih

pr_01_27

 

6- 925 Ayar Gümüş Zemzem Sulu Cevşen Kolye

pr_01_22448

 

7- 925 Ayar Gümüş Nal-ı Şerif Tasarım Kolye

pr_01_82888

8- Kabe-i Şerif Fotoğraflı 5 Parça Kanvas Tablo

pr_01_1398815

9- Gümüş Zirkon Taşlı Vav Kolye

pr_01_2851143

10- Sığırcık Kesim 99’luk Abanoz Tesbih

sigircik-kesim-99-luk-abanoz-tesbih

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir