Erkek Gümüş Yüzüklerinde Tarihten Esintiler18th Mayıs 2017

Son zamanlarda sosyal medyada ve televizyonlarda olduğu kadar toplumda da büyük bir aksesuar akımı olduğunun farkındayız. Normalde aksesuar kullanımı bayanlar arasında çok yaygındır ancak beyler arasında kullanım da oldukça arttı. Bileklik, tesbih, kol düğmesi gibi aksesuarların yanı sıra yüzük alternatiflerinin de giderek yükseldiğini görüyoruz. Aksesuar kullanımlarının artımın yanı sıra tasarımlarda da ön plana çıkan belli başlı figürlerden bahsedebiliriz.
Bu yazımızda ise asla popülerliğini yitirmeyen ve birbirinden güzel tasarımlara sahip tarihten esintiler taşıyan erkek gümüş yüzük alternatiflerine yer verdik. Tarihten esintiler derken, tasarımları ile sevdiklerinizin asla çıkarmayacakları ve aynı zamanda da manevi değeri paha biçilemez yüzük alternatiflerinden bahsediyoruz.
İşte beylere 2017′ ye damga vuracak tarihin bütün maneviyatını hissedecekleri gümüş yüzük alternatifleri..

925 Ayar Gümüş Kayı Boyu Desen Yüzük

erkek-gumus-yuzuklerinde-tarihten-esintiler

Kayı Boyu desenli tasarımlar uzun yıllar hayatımızda büyük yer kaplayacak gibi görünüyor. Babalar günü hediyesi, doğum günü hediyesi gibi özel günlerde alabileceğiniz bu şık yüzük sevdiklerinizin tarihi her zaman hissetmelerini sağlayacak.

925 Ayar Gümüş Mavi Mine Üzerine Kayı Boyu Desen Yüzük – Model – 4

erkek-gumus-yuzuklerinde-tarihten-esintiler

925 Ayar Gümüş Arma Yüzük

erkek-gumus-yuzuklerinde-tarihten-esintiler

Osmanlı arması ve tuğra yüzükler yalnızca Osmanlı padişahlarının aksesuarlarında kullanılırmış. Biraz bu yüzden, biraz da estetik duruşu sayesinde şuanda oldukça sık tercih ediliyor. Ayrıca bu erkek gümüş yüzük alternatiflerinin manevi değerinin de olduğunu unutmayın.

925 Ayar Ay Yıldız Oval Model Yüzük

 erkek-gumus-yuzuklerinde-tarihten-esintiler
Ay-yıldızın yüzükle birleştiği harika tasarımlardan olan bu yüzük alternatifi, üzerindeki motiflerle ve yazısıyla sevdiklerinize en değerli hediyeniz olacak.

925 Ayar Gümüş Osmanlı Arma Desen Yüzük

erkek-gumus-yuzuklerinde-tarihten-esintiler

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir