Bayanlara Özel Doğaltaş Takı Modelleri22nd Mart 2017

Doğaltaş takılar taşlarının çıkarılmasından, işlenmesinden bize gelene kadar geçtiği bütün işlemlerde ilmek ilmek emek olan en güzel hediye seçenekleridir. Örneğin bir kadına doğaltaş bileklik aldığınızda ilk düşüneceği şey, o bilekliğin ona gelene kadar ne kadar çok işlemden geçtiği olacaktır.
Ancak tüm bunların yanı sıra, faydaları göz önünde tutulduğunda hayatımızda oldukça özel yere sahip doğaltaş takılar günlük kullanımlarda olduğu gibi özel günlerde de rahatlıkla tercih edilebilir. Bundan yola çıkarak sevgilinize, eşinize, kardeşinize, annenize, arkadaşınıza, kendinize, kısacası tanıdığınız bütün kadınlara alabileceğiniz doğaltaş takı modelleri konulu bir galeri oluşturduk. Tabi doğaltaş takı modelleri içerisinde doğaltaşların faydalarına da yer vermeyi atlamadık…

Gümüşlü Mavi Kuvars Doğaltaş Bileklik

bayanlara-ozel-dogaltas-taki-modelleri

Tedavi edici özelliğiyle bilinen kuvars taşının fiziksel ve ruhsal olarak insana ferahlık verdiğine inanılıyor. Aslında genel olarak bütün doğal taşların özellikleri birbirine benzerdir ve yalnızca belirli kategorilerde birbirinden ayrılırlar. Kuvarsın farkı ise, bedendeki negatif enerjiyi alıp; vücudun ruh- beden dengesini sağlamasıdır. Bayanlara hediye edebileceğiniz bu bileklik sevdikleriniz hiç farkında olmadan içlerine tarifsiz bir huzur verecek…

925 Ayar Gümüşlü Ametist Doğaltaş Kolye

bayanlara-ozel-dogaltas-taki-modelleri

Antik Yunan’da sarhoşluğu önlediği düşünülüp sarhoşluktan koruyan manasında “ametist” denilen bu taş, kadınların en çok bildiği ve sevdiği doğaltaştır. Dolayısıyla hemen hemen her doğaltaş aksesuarlarında tercih ederler. Siz de hediyelerinizde mor yakut diye de bilinen ametiste yer vererek sevdiklerinizin bedenlerine ve ruhlarına ferahlık verecek hediye seçmiş olabilirsiniz!

925 Ayar Gümüş Aventurin Doğaltaş Kolye

 bayanlara-ozel-dogaltas-taki-modelleri
Aynı zamanda “yıldız taşı” da denilen bu kuvars çeşidi doğaltaşın, kalbin yakınlarına konulduğunda negatif enerjiyi aldığı biliniyor. O zaman kalbin yakınına konulabilecek en uygun tasarım kolye olacaktır. Şans taşı diyebileceğimiz aventurin, rengiyle dahi insana huzur veriyor. Arkadaşınıza stresli zamanlarında üzerindeki negatif enerjileri silip alacak bir hediye arıyorsanız; aventurin!

925 Ayar Gümüşlü Akik Doğaltaş Kolye

bayanlara-ozel-dogaltas-taki-modelleri

925 Ayar Gümüşlü Hematit Doğaltaş Kalp Kolye

 bayanlara-ozel-dogaltas-taki-modelleri

Gümüşlü Mavi Jade Doğaltaş Bileklik

bayanlara-ozel-dogaltas-taki-modelleri

Günlük kullanıma en uygun taş olan Jade taşı, elde tutulduğunda tarif edilemeyecek şekilde sıcaklık verir. Aşırıya kaçan duygu yoğunluklarını engellediği gibi vücudun dengesini sağlar. Bu bileklik ise rengiyle dahi cesaret ve özgüven veren oldukça cesur bir tasarım!

925 Ayar Gümüşlü Yeşim Doğaltaş Kolye

 bayanlara-ozel-dogaltas-taki-modelleri
About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir