Doğal Taş Takılardan Oluşan Hediye Fikirleri14th Şubat 2017

Doğal taş, her zaman tercih edilen bir takı olmuştur. Çünkü doğal taşlar estetik olarak şık durmalarının yanında beden ve ruh sağlığımızı da gayet olumlu yönde etkiliyor. Ayrıca doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü gibi hatta her özel günde rahatlıkla hediye edebileceğiniz ürünlerimiz mevcut. İster bayana hediye ister erkeğe hediye arıyor olun; her yaşa, her cinsiyete ve tabi ki her beğeniye göre bulabileceğiniz yüzlerce alternatif sunuyoruz.
İşte arkadaşlarınıza, eşinize, dostunuza, anne- babanıza alabileceğiniz doğal taş takı modellerimizden oluşan listemiz…

Gümüş Süleyman Akiği Doğaltaş Küpe

dogal-tas-takilardan-olusan-hediye-fikirleri

Sevdiklerinizin bedenindeki gerginlikleri, stresi uzaklaştırmak için bir numaralı doğal taş, akiktir. Renginin de büyük bir etkisiyle, insana güç veren bu akik küpe, sevdiklerinize tek ya da yanında ek bir hediyeyle tercih edeceğiniz gayet şık bir hediye seçeneği.

Oniks Taşlı Bileklik

 dogal-tas-takilardan-olusan-hediye-fikirleri

Gümüşlü Kırmızı Jade Doğaltaş Bileklik

dogal-tas-takilardan-olusan-hediye-fikirleri

En değerlisi Burma’dan çıkarılan Jade, mutluluk taşı olarak bilinir. Kendini taşıyan insana öz güven ve ferahlık veren bu taşın aynı zamanda diş ağrısı ve tansiyon gibi rahatsızlıkları da azalttığı biliniyor. Çinliler tarafından uzun yıllardır kullanılan, sahibine ve çevresine tamamen pozitif enerji yayan bu bilekliğe sevdikleriniz bayılacak!

925 Ayar Gümüş Akik Taşlı Küpe

 dogal-tas-takilardan-olusan-hediye-fikirleri

925 Ayar Gümüş Malahit Doğaltaş Kolye

dogal-tas-takilardan-olusan-hediye-fikirleri

925 Ayar Gümüşlü Damla Oniks Doğaltaş Kolye

dogal-tas-takilardan-olusan-hediye-fikirleri

Oniks taşının kendine hayran bırakan duruşu ile damla tasarımı birleşince ortaya çıkan bu zarif kolye en çok sizin hediyelerinize yakışacak! Ayrıca hediye kutunuzun üzerine yazacağınız küçük ve size özel notlar bu hediyeyi en az oniks taşı kadar değerli kılacaktır…

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir