Erkek Sevgiliye Verilebilecek Tesbih Modelleri30th Ocak 2017

En değerli özel günlerden biri olan sevgililer gününde, eşinize ya da sevgilinize ne alacağınız konusu erkeklerin de kadınların da ortak sorunudur. Aslında tatlı telaşlardan sayılabilecek bu hediye arayışı erkekler için çok çeşit arasından eşine uygun olanı seçememek iken; kadınların seçim yapması biraz daha sınırlı oluyor.
Yani, bayanlara alınabilecek onlarca yüzlerce seçenek var ve erkekler bunlar arasından eşlerinin beğenisine uygun olanları seçmek için uğraşıyorlar. Kadınlar ise eşlerine her yıl aynı hediyeyi almamak, farklılık yaratıp onları şaşırtmak için hediyeler arıyorlar.
Bu kategorimizde ise, erkeklere alınabilecek en şık ve güzel tesbih modelleri alternatiflerimize yer verdik. Çünkü nasıl ki bayanların en sevdiği ve değer verdiği aksesuarları arasında takılar ilk sırada yer alıyor; beyler için de aynı durum söz konusu…
Tesbih ise bir erkekte her zaman ağırlığı ve asaleti temsil eder. Dini olarak da oldukça anlamlı olan tesbihler, son zamanlarda erkeklerin her zaman yanında taşıdıkları değerli bir ziynet eşyası olmuş durumdalar.

Gümüş Kamçı Püsküllü Kırmızı Sıkma Kehribar Tesbih

 erkek-sevgiliye-verilebilecek-tesbih-modelleri
Kırmızı, sevgililer gününde en çok tercih edilen renktir. Çünkü aşkın ve sevginin sembolü haline gelmiş kırmızı, hediyelerde kullanılmasıyla sevgilinize olan aşkınızı daha çok aktarmanıza yardımcı olacaktır…

1000 Ayar Kazaz Püsküllü Sıkma Kehribar Tesbih

 erkek-sevgiliye-verilebilecek-tesbih-modelleri

Renk Değiştiren Bukalemun Tesbih – Model-5

 erkek-sevgiliye-verilebilecek-tesbih-modelleri
Renk değiştiren yüzükler, çocukluğumda oturup saatlerce oynadığım oyuncaklarım gibiydiler. Işığa her tutulduğunda farklı bir renkte olması sihir gibi gelirdi.
Bu tesbih de tıpkı  yüzükler renk değiştirdiğinde çocuk aklımla şaşırıp kalmam gibi sevgilinizin beğenisini kazanıp onu büyüleyecek…

1000 Ayar Gümüş Kazaz Örme Siyah Beyaz Tesbih

 erkek-sevgiliye-verilebilecek-tesbih-modelleri

925 Ayar Gümüş Sarı Lacivert Taraftar Tesbih

 erkek-sevgiliye-verilebilecek-tesbih-modelleri
Erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi alırken yapacağınız en güzel jest, tuttuğu takıma göre hediyeler seçmektir. Örneğin bu tesbih fenerbahçe taraftarı sevgilinizi çok mutlu edecek!

Gümüş Püsküllü Siyah Beyaz Doğaltaş Taraftar Tesbihi

erkek-sevgiliye-verilebilecek-tesbih-modelleri

925 Ayar Gümüş Tuğra Püskül Koyu Yeşil Sıkma Kehribar

 erkek-sevgiliye-verilebilecek-tesbih-modelleri
About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

One Comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir