Yılbaşına Özel Tesbihane Yüzük Koleksiyonu10th Aralık 2016

Yılbaşında sevdiklerinize hediye alarak onları mutlu etmek, yılda bir kere gelen bu özel günlerini hatta herkesin ortak özel gününü kutlamak için çok güzel bir eylemdir. Çünkü acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakıp en güzel beklentilerle koca bir yılı karşılarız. Bu karşılama da sevdiklerimizle beraber olacaksa, öncelikle işe onları mutlu etmek için harekete geçmekle başlar.
Normalde eve gelen misafirlere ikramlarda bulunulur, güzel sözler söylenir ya işte yeni yıl da bizim 365 günlük misafirimiz… Onu güzel karşılamak için yapmanız gerekenler de çok basit! Sevdiklerinizin yüzünü güldürecek, unutamayacakları hediyeler almak. Çünkü insanları mutlu ettikçe siz mutlu olursunuz, siz mutlu oldukça dünya güzelleşir.
Tabi yılbaşı hediyesi almak kısmı o kadar basit bir konu değil. Ne alacağınız, kime alacağınız vs. derken kafanızda milyonlarca soru oluşur.
Hepimiz sevdiklerimize alacağımız hediyelerin özel olmasını, kişiye hitap etmesini isteriz. Tesbihane ‘nin sevdikleriniz için tasarladığı özel koleksiyondaki yüzükler ise en güzel seçim!

Fatihin İstanbul’a Girişi Yüzük Oval Model (Fetih Yüzüğü)

yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

İstanbul ve tarih sevdalısı bir yakınınız varsa, bu yüzük tam onlara göre. Hatta yüzüğü gördüğünüzde aklınıza ilk gelen kişiye bu tasarımı hediye etmelisiniz!

Dekoratif Model Yeşil Akik Taşlı Gümüş Yüzük

 yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu
Aksesuarlarda sıklıkla kullanılan doğal taşlardan akik taşı, faydaları ve bünyeye etkisiyle en çok tercih edilen taşlar arasında ilk sıralarda. Bu yüzükte ise ince el işçiliği ve akik taşının mest eden rengi birleşerek ortaya harikulade bir tasarım çıkmış.

925 Ayar Gümüş Kaplangözü Taşlı Armalı Yüzük

yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

925 Ayar Gümüş Tuğra Desenli Sedef Yüzük

yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

Bu yüzükle ise alışılagelmiş yüzük tasarımlarının dışında bir ürün ortaya çıkmış. Daha modern hatta uzay çağı takılarını andırsa da aslında gayet şık ve görünüşü hoş bir yüzük. Hatta farklı hediye almayı tercih edenlerin rahatlıkla seçebileceği ilginç de denilebilecek türden tasarıma sahip.

925 Ayar Gümüş Siyah Oniks Taşlı Oval Yüzük

yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

925 Ayar Gümüş Arma Desen Mavi Sedef Taşlı Yüzük

yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

Osmanlı Arması’ nın yüzüklerde kullanımı zaten çok tercih edilen ve sevilen tasarımlar. Bu yüzükte ise sedef taşının rengi ve arma uyumu o kadar güzel kullanılmış ki!

925 Ayar Gümüş Tuğra Detaylı Kayı Yüzük

 yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

Kalemkar İşçiliği Sıkma Kehribarlı Gümüş Yüzük

yilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

Kalemkar İşçiliğiTuğra Detaylı Oniks Taşlı Gümüş Yüzükyilbasina-ozel-tesbihane-yüzük-koleksiyonu

Erkeğe yılbaşı hediyesi almak hediye seçimlerinde en çok zorlanılan kısımdır. Ancak koleksiyondaki bu yüzük işinizi gayet kolaylaştıracak. Çünkü tasarımı ve el işçiliği hediyeyi güzelleştirip özel hale getiren en önemli iki unsur.

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir