Yeni Yıla Yeni Kolyeler22nd Aralık 2016

Eşinize, annenize, arkadaşınıza, kardeşinize ve saymadığım diğer bütün sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel ve anlamlı hediye tabi ki de kolyedir. Çünkü farkında olmasak da, kolye varlığıyla bile mutlu edebilir. Üzerindeki figürlerin, sembollerin, doğal taşların anlamları olması, alırken düşünülüp özel olarak seçilmesi belki de bayana yılbaşı hediyesi alırken kolye tercih etmenizi gerektirecek en önemli nedenlerdendir.
Bu nedenle yazımızda da yeni yılda tercih edebileceğiniz en şık ve zarif kolye modellerinden örneklere yer verdik…

14 Ayar Altın Zirkon Taşlı Damla Kolye

yeni-yila-yeni-kolyeler

Altını sevmeyen, kullanmayan bayan yoktur sanırım. Bu nedenle ilk örneklerimizde altın kolye modelleri yer alacak. Su damlası tasarımlı bu kolye ise, eşinize alacağınız en romantik yılbaşı hediyeniz olacak…

925 Ayar Gümüş Arapça Edep Ya Hu Yazılı Lale Tasarım Kolye

yeni-yila-yeni-kolyeler
Arapça yazılı kolyeler her zaman bayanların severek kullandığı aksesuarlar arasında geliyor. Ayrıca lale tasarımlarının da dini anlamı olduğu kadar birine olan bağlılığınızı ve sevginizi anlatmanız için tercih edebileceğiniz kolye modellerinden olduğunu söyleyelim.

925 Ayar Gümüş Elif Vav Lale Tasarım Kolye

yeni-yila-yeni-kolyeler

925 Ayar Gümüş Mavi Zirkon Taşlı Ay ve Yıldız Kolye

yeni-yila-yeni-kolyeler

Renkleri ve tasarımıyla çok şık olan bu kolye modelinin işçiliği de kendisine hayran bırakıyor. Yılbaşında böyle güzel bir hediyeyi sevdiklerinize armağan etmeye sakın tereddüt etmeyin!

925 Ayar Gümüş Fuşe Rengi Zirkon Taşlı Vav Kolye

yeni-yila-yeni-kolyeler

Bütün kolye tasarımları içerisinden en beğendiğim bu modelde, vav ve su dalgasının birleşimiyle ortaya harika bir ürün çıkmış.
Daha romantik hediyeler tercih etmek istiyorsanız mutlaka şans vermeniz gereken bu kolye, gümüş ile beyaz ve fuşya renginin tasarımlardaki uyumunu da  gözler önüne serip kendine hayran ediyor…

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Kar Model Kolye

 yeni-yila-yeni-kolyeler
Yılbaşı hediyeleri içerisinde anlam olarak yılbaşına en yakın kolyelerden olan bu tasarım, sevdiklerinizin içini ısıtacak bir model…

925 Ayar Gümüş Mavi Melek Kanadı Kolye

yeni-yila-yeni-kolyeler

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir