Erkeklere Yılbaşı Hediyeleri19th Aralık 2016

Hediyenin iyisi kötüsü yoktur, hediye hediyedir, sonuçta düşünüp alınmış deriz ya hep; işte bu cümleler erkeklere hediye alırken yerini bir dünya endişeye bırakıyor. Çünkü erkeklere hediye beğendirmek o kadar zordur ki. Mesela eşinize çok istediği bir kol saatini yılbaşı hediyesi olarak alırsınız. Hiç tereddüt etmeden söylüyorum ki, kesinlikle ona da söyleyecek bir şey bulur. Ya da aynı şekilde, babanıza her zaman kullandığı parfümü aldınız yılbaşında, adamın parfümü beğenmeyip değiştireceği tutar!
Tabi çok kaprisli, her şeye surat asan kısımdan bahsetmiyorum, beğenmiş gibi gözüküp içten içe bütün hataları görenlerden bahsediyorum. E siz de ister istemez hediye seçiminde geriliyorsunuz. Beğenecek mi, bu rengi sever mi, kullanır mı, derken yılbaşı geliiiir kapıya tak!
Durun şimdi paniklemeyin! Çünkü bu yazımda erkeklere alacağınız yılbaşı hediyelerinde nasıl seçimler yapmanız gerektiğinin yanında, asla hayır diyemeyecekleri ve kusur bulamayacakları hediye önerilerinde de bulunacağım…

Oval Kaplangözü Taşlı 925 Ayar Gümüş Vav Yüzük

 erkeklere-yilbasi-hediyeleri
En başta, eğer erkek arkadaşınız ya da ailenizden bir erkeğe hediye alıyorsanız, gösterişli takılardan mı yoksa daha sade takılardan mı hoşlandığına dikkat edin. Hatta en başında, yüzük, zincir gibi takılar kullanıp kullanmadığına bakın derim!

925 Ayar Gümüş Selçuklu Kartalı Yüzük

 erkeklere-yilbasi-hediyeleri

Siz İsteyin Biz Yapalım – Kişiye Özel Yazılı 925 Ayar Gümüş Yüzük Arapça -9-

erkeklere-yilbasi-hediyeleri

Erkekler, dış görünüş ve estetik duruşun yanında düşünülmüş ve emek verilmiş hediyelere bayılırlar. “Anlam aramak” gibi bir deyim duydunuz mu bilmiyorum ama, erkekler hediyelerde “anlam aramak” deyiminin birebir karşılığı olabilirler.

Wesse Erkek Kol Saati (Model-4)

 erkeklere-yilbasi-hediyeleri

Wesse Erkek Kol Saati (Model-7)

erkeklere-yilbasi-hediyeleri

Kol saatleri de, tıpkı kıyafetler gibi modası gelip geçen aksesuarlardandır. Ama saatlerin kıyafet modasından tek farkı, modalarının 2-3 yıl gibi belki daha uzun sürede geçmeleridir. Bu model ise son trendlerden olmanın yanında, bir çok renk ve kıyafet kombiniyle kullanılabilir olmasıyla ön planda ve yılbaşı hediyelerinde rahatlıkla seçebilirsiniz!

1000 Ayar Gümüş Kazaz Püsküllü Petrol Yeşili Rengi Sıkma Kehribar Tesbiherkeklere-yilbasi-hediyeleri

Oltu Taşı İsim Yazılı Özel Gümüş Dizayn Tesbih

 erkeklere-yilbasi-hediyeleri

Erkeklere alacağınız hediyelerde isim yazılı olması, kişiye özel hediyeler tercih etmeniz çok güzel bir jest.

925 Ayar Gümüş Harfli Akik Taşlı Tesbih (Model-3)

erkeklere-yilbasi-hediyeleri

Tuğralı 925 Ayar Gümüş Kol Düğmesi

erkeklere-yilbasi-hediyeleri

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir