Araba Severlere Özel Kanvas Tablo Çeşitleri10th Ekim 2016

İster  minimalist tutkunu olun,ister dağınıklığı sevin,evlerimizin duvarlarının vazgeçilmez aksesuarlarıdır tablolar.Örneğin boş ve sade bir duvara zevkimize göre küçük-büyük,farklı desenlerde tablolar eklemek duvarı gayette hareketlendirecektir.

Üstelik, resim ya da fotoğraflardan tablolar,çerçeveler asmak artık demode olmaya ya da daha klasik tarzdaki evlerde tercih edilmeye başlandı.Resim yapılırken kullanılan, tuval olarak bilinen, kanvas tablolar üzerine dijital baskı fotoğraflar yapılmasıyla elde edilen tablolar şimdilerde revaçta. Genellikle resim çizerken,resmin kalitesi için, tuvalin kumaşı çok önemlidir.

Tam da araba severler ve aksesuarlarında araba figürü olmazsa olmaz diyenler için hazırladığımız bu yazıdaki kanvas tablolar odanızın en göz alan,orijinal parçası olmaya adaylar!

Ayrıca araba tutkusundan vazgeçmeyenlere de alabileceğiniz en güzel hediyelerden bu tablolar…

Araba Tasarım Kanvas Tablo

araba-severlere-ozel-kanvas-tablo-cesitleri-1

Arabanın klasikliği zaten mest ederken, deniz ve gökyüzü manzaralı olması da ayrı bir huzur veriyor.Mavi,beyaz tonlarda duvarınız varsa ve araba tutkunuysanız tam size göre…

Araba Tasarım Kanvas Tablo

araba-severlere-ozel-kanvas-tablo-cesitleri-2

Klasik, retro ve arabayı bir araya getirip modernlik arayanlara…

5 Parça Araba Temalı Kanvas Tablo

araba-severlere-ozel-kanvas-tablo-cesitleri-3

Kim demiş fotoğraf tek tabloda olur diye!

Araba Tasarım Kanvas Tablo (Model-4)

araba-severlere-ozel-kanvas-tablo-cesitleri-4

araba-severlere-ozel-kanvas-tablo-cesitleri-4-2

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir