Altın Kolye Modellerinden Doğum Günü Hediyesi Fikirleri30th Eylül 2016

Modası asla geçmeyecek kadın takılarından biri varsa eğer o da kuşkusuz altın kolyelerdir. Genelde ince bir zincire bağlı bir figürle tamamlanan altın kolyeler ziynet eşyası olmaktan çok aksesuar olarak rağbet görmektedir. Aynı zamanda altının alerjik reaksiyonlara sebep olmaması, güvenle kullanılabilmesi nedeniyle popülaritesi asla bitmemektedir. Özellikle doğum günü hediyesi deyince en şık seçeneklerden biri hiç kuşkusuz altın kolyelerdir.

Sizler için derlediğimiz altın kolye modelleri yediden yetmişe her kadının hoşuna gidecek, şık ve zarif modellerden oluşmakta. Hem modern, hem de geleneksel çizgilerin yaşatılmaya çalışıldığı bu kolye modellerini doğum günü hediyesi olarak kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız.

14 Ayar Altın Zirkon Taşlı Love Yazılı Kolye

altin kolye modellerinden dogum gunu hediyesi fikirleri (2)

‘Aşk’ yazılı kolyeler her daim revaçtadır. Siz de bu mesajı üzerinizde taşımak istiyor, ancak klasik modellerden sıkıldıysanız bu kolyeyi değerlendirebileceğinizi düşünüyoruz.

14 Ayar Altın Zirkon Taşlı Su Yolu Kolye

altin kolye modellerinden dogum gunu hediyesi fikirleri (3)

Daha geleneksel modellerden hoşlanıyorsanız ya da daha geleneksel tarza sahip birine doğum günü hediyesi almayı düşünüyorsanız bu kolyeyi beğeneceğinizi düşünüyoruz. Zira kendisi modern bir modele sahip olmasına karşın öncesinde sevilen gerdanlıklar gibi geleneksel bir hava da taşımakta.

14 Ayar Altın Zirkon Taşlı Kalp Kolye

altin kolye modellerinden dogum gunu hediyesi fikirleri (4)

Altın kolyelerde çok sevilen bir figür olan ve artık gelenekselleşen nazar boncuğu figürümüzü bir araya getiren bu kolye modeli tüm kadınların kalbini fethedecektir.

14 Ayar Altın Zirkon Taşlı Sonsuz Kanat Kolye

altin kolye modellerinden dogum gunu hediyesi fikirleri (5)

 

Sevilen figürlerden bir diğeri olan melek figürü son zamanlarda karşımıza daha minimal bir şekilde, sadece kanatlarla karşımıza çıkıyor şimdilerde. Bu kolye de kanat figürünü başarılı bir şekilde işlemiş olarak çıkıyor karşımıza.

14 Ayar Zirkon  Taşlı Şans Kolye

 

altin kolye modellerinden dogum gunu hediyesi fikirleri (6)

Bir kolye alırken bir türlü figür seçemeyen kararsızlara gelsin o zaman bu kolye modelimiz 🙂

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir