Kehribar Dizisi Resmi Sponsoru Tesbihane Oldu!13th Ocak 2016

Tekrardan gönlümüzü fethedecek yeni bir  Gürkan Uygun dizisi: Kehribar. Şubat ayında yayınlanmaya başlayacak olan Kehribar dizisi resmi sponsorları arasında Tesbihane de bulunuyor. Dizi hakkında bilgi vermeden önce ilk olarak Gürkan Uygun’un dizide elinden düşürmediği Kehribar tesbihden biraz bahsedelim…

Kehribar Nedir?

Kehribar, tarih öncesi çam ağaçların gövdesinden akan reçinenin toprağa girip 40 milyon yıl kadar bekleyen fosilleşmiş halidir. Süs eşyalarında da sıklıkla kullanılan kehribarın tesbih çeşitleri de oldukça değerlidir ve tesbih severlerin vazgeçilmez modelleri arasında yer alır. Hatta tesbih deyince akla ilk olarak kehribarın geldiğini bile söyleyebiliriz. Uzun yıllar boyu toprak altında kalması da kehribarı da özel kılan bir diğer unsur.

Kehribar Dizisi Konusu

Şubat ayında ilk bölümü yayınlanacak olan Kehribar dizisi de adını kehribar tesbihten alıyor. Bu konuyu da kısaca şöyle açıklayalım:

Gürkan Uygun’ın Orhan karakterine, sevdiği kadın bir kehribar kolye vermiştir. Orhan, yıllar sonra bu kolyeden tesbih yapar. Babası eski kabadayılardan olan Orhan’ın aşk ve intikam hikayesini konu alan Kehribar dizisinde, kehribar tesbihi de sık sık göreceğiz. Siz de tahmin edersiniz ki, kehribar tesbihin Orhan için manevi önemi büyüktür.

Tesbihane de Kehribar dizisinin resmi sponsorları arasında yer alıyor. Kehribar tesbih başta olmak üzere, dizinin tesbih ve takı ihtiyacını Tesbihane karşılayacak. Firmamız bu denli büyük bir projenin içinde yer alarak, tesbih ve takı konusunda ne kadar büyük bir firma olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Kehribar Dizisi Oyuncuları

Kurtlar Vadisi’ndeki Memati rolüyle gönüllerde taht kuran, ardından Kaçak dizisinde rol alan ve bir yıl ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Gürkan Uygun başrolde yer alıyor. Orhan karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncunun kadın partneri ise Leyla karakterini canlandıran Dolunay Soysert. 

Usta oyuncu kadrosuyla yeni yılın iddialı projelerinden olan Kehribar dizisinin diğer başrol oyuncuları arasında Necip Memili, Berk Hakman, Hakan Boyav, Ayça Varlıer, Özge Özder, Aslıhan Güner gibi oyuncular da yer almakta. Kehribar dizisi yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban otururken, senaristliğini ise Sinan Tuzcu kaleme alıyor.

Süreç Film yapımcılığındaki Kehribar dizisi, Şubat ayından itibaren ATV ekranlarında yer alacak.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir