Enerji Yüklendik Geldik20th Temmuz 2015

Enerji Yüklendik Geldik 🙂

 

Evet, bayram dönüşü aile ziyaretleri tamamlandı kısa sürede olsa bir tatil yapıldı.

 

İnsan ne kadar dinlenerek enerji depolamaya çalışsa da bazen sadece dinlenmek yeterli olmayabiliyor. Peki, ne yapmak gerekir?

Doğaltaşlardan enerji alabileceğinizi biliyor muydunuz? Doğada var olan her şeyin bir görevi olduğu gibi taşların çeşitli görevleri olduğu söyleniyor.

Sizler için yaptığımız araştırmalar sonucunda “ametist” taşının sizlere iyi gelebileceğini düşündük. Ametist taşından biraz bahsetmek gerekirse migrene, strese, göz ağrısı, iştahsızlık, akciğer rahatsızlıklarına iyi geldiği söyleniyor. Ayrıca bağışıklık sistemini de güçlendirdiği söylenenler arasında. Bizim araştırmalarımıza göre de pozitif enerji yüklü bir kristal ve negatif enerjilerimizi boşaltarak huzurlu ve zinde olmamızı sağlıyor.

 

Doğaltaşların enerjilerine değinmişken, pek çok enerjisi bulunan hematit taşından da bahsedelim.  

Hematit diğer bilinen ismi ile demir kan dolaşımı düzeninin sağlıklı olmasına yardımcıdır. Bu özelliğinden dolayı romatizmaya iyi gelir. Enerji kaynağıdır, solunum yolları üzerinde olumlu etkileri vardır.

Ametist doğaltaş ile yapılmış ürünlerimiz için: http://www.tesbihane.com/index.php?do=catalog/results&q=ametist

Hematit doğataş ile yapılmış ürünlerimiz için: http://www.tesbihane.com/index.php?do=catalog/results&q=hematit

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir