#CanımBabam – Babalar Günü2nd Haziran 2015

Dünyada en değerli varlığımız; annemiz ve babamız. Onlar bizleri bu yaşlara getirene kadar binbir zorlukla karşılaşıyorlar.
Yılmıyorlar, bıkmıyorlar bizleri en iyi şartlarda yaşatmak için çabalıyorlar. Evet onlar her şeyin en iyilerine lâyık. Babalarımız kendilerinin yaşayamadığı güzellikleri bizim yaşamamız için uğraşır daima.

Önümüzde Babalar Günü var. Babalarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Peki Babalar Günü’nde babamıza ne alabiliriz? Bu günü nasıl değerlendirebiliriz? Onu nasıl sevindirebiliriz?

 

Sevgili Tesbihane Blog’u takipçileri; babalarımıza birbirinden güzel tesbihler, yüzükler ve kombinleri Babalar Günü’ne özel indirimlerle www.tesbihane.com‘dan almak mümkün. Bunların yanı sıra tanelerine gümüş işleme ile canım babam yazan oltu modeller hazırlanabiliyor ya da çok sevdiğiniz babanızın ismini tesbihin tanelerine işletebiliyorsunuz.

pr_01_465478_max

Yukarıdaki tesbihde olduğu gibi imamesine ya da püskül uçlarına canım babam yazdırmak mümkün. Yukarıdaki tesbih oltu modelimizdir.pr_01_465479_max

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir