Parmağımızdaki Büyük Anlam…22nd Mayıs 2015

 

Alyansı bilmeyenimiz yoktur. Peki alyans nedir ne anlamı taşır neden kullanılır ne zamandan beri kullanılıyor bunları hiç merak ettiniz mi?

Öncelikle alyansın tarihine gidelim. Alyans kullanımı Mısırlılara kadar dayandığı biliniyor. Mısırlılar bunu firavunlar zamanında evlilik bağını göstermek üzere kullanmıştır. O zamanlar alyans bitki saplarından yapılıyordu. Daha sonradan değerli madenlere dönmüş bu bitki sapları.

Çok ince bir anlama sahip alyansların bu şekilde olmasının sebebi ise; evlilikteki mutluluğun, sevginin kısacası evliliğin sonunun olmadığını, sonsuza kadar sürdüğünü ifade etmesidir.

Alyanslar farklı farklı şekillerde tercih ediliyor. Kimisi sade modelleri tercih ederken kimisi taşlı modelleri, eskitme modelleri ya da işlemeli modelleri kullanıyor.

Şimdilerde siz de bir alyans almayı düşünüyorsanız ya da olan alyansınızı değiştirecekseniz sizleri sitemize bekliyoruz. Uygun fiyatlarda tekli ya da çiftli seçenekleriyle alyanslar www.tesbihane.com ‘da.

alyasn tesbihane

[contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Yorum’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir