TESBİHANE’NİN SNAPCHAT BAŞARISI18th Mart 2015

100 milyondan fazla kişinin kullandığı ve 4.büyük sosyal paylaşım platformu olan Snapchat’te yer alan tesbihane, kısa sürede müthiş bir etkileşime ulaştı; peki bunun sırrı ne?

Snapchat markalar için vazgeçilmez mecralar arasına girmeye başladı; sosyal medya da her platformda büyük kullanıcı kitlelerine ulaşan tesbihane; Snapchat’te de bu başarısını tekrarladı. Henüz 1 aylık bir hesap olmasına ragmen binlerce Snap kullanıcısı; tesbihaneyi eklemiş durumda; (kullanıcı adı: tesbihane )

Peki bu başarının sırrı ne? Tesbihane hitap ettiği kullanıcı kitlesi itibariyle; gençlerinde sürekli dikkatini çeken bir marka özelliğini taşıyor; snapchat’te çoğunluk itibariyle gençlerin kullandığı bir uygulama olması sebebiyle güzel bir uyumluluk ortaya çıktı.

Şu an itibariyle tesbihane hesabından günde 2 içerik paylaşımı yapılıp; yeni ürünler ve kampanyalar hakkında bilgi veriliyor; ayrıca haftada bir direk mesaj yoluyla haftanın ürünleri tanıtılıyor. Ayrıca kullanıcıların mesaj ve isteklerine de en kısa sürede dönüş yapılıyor. Siz de ekleyin habersiz kalmayın 🙂

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir