Tesbihane ve Kurumsal Forum19th Mart 2015

Kurumsal blog sitelerini çok duymuşsunuzudur; bizde tesbihane olarak kurumsal blog sitemizi hizmete sunduk; bunun yanında sektörde çok fazla görülmeyen kurumsal forum sistemini de devreye aldık; ve müthiş geri dönüşler aldık.

Şirketin kendisinden ve yeni çıkan ürünlerinden bilgileri sunduğu veya geneli ilgilendiren sorunlarla ilgili çözümleri kamuoyuyla paylaştığı platformlar olan bloglar; mesele bireysel sorunların veya müşterilerin birbiriyle bağlantı kurmak istediği noktada yetersiz kalıyordu; bizde bu sorunu aşmak tesbihane müşterilerinin birbiriyle ve firmayla iletişimini en üst seviyeye taşımak amacıyla blogla paralel olarak forum sitemizi de açmış olduk.

forum.tesbihane.com açıldığı andan itibaren, çok büyük tıklanma sayılarına ulaştı ve 1 aydan kısa sürede binlerce üyeye ulaştı. Sizlerde kolayca üye olup; tartışmalara katılabilir; merak ettiğiniz konularda başlıklar açabilirsiniz. Tesbihane her yerde, tesbihane sizlerle. 🙂

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir