TESBİHANE KALE CENTER’DA23rd Şubat 2015

2015 sonuna kadar 33 mağazaya ulaşma hedefi doğrultusunda ilerleyen Tesbihane 4.mağazasını Kale Outlet Center‘da açıyor.

Şimdiye kadar Keçiören ve Özdilekparkta kendisine bağlı; Nevşehir‘de ise bayilik yoluyla 3 mağaza açan Tesbihane 4.mağazasını Kale Outlet Center’da açmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Halkımızı değerli taşlara ve bu taşlardan yapılan ürünlere ilgisi günden güne artıyor. Bu ilgi sonucu doğan ve online olarak satışlara başlayan tesbihane, offline mağazacılıkta da günden güne gücünü arttırıyor. 2015 yılı sonuna kadar tesbih taneleri kadar mağaza hedefiyle yürüyüşünü sürdüren marka; müşterilerinden gelen yoğun istek sonucu yeni lokasyonunu Kale Outlet olarak belirledi.

1 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan açılışta; katılımcıları sürpriz hediyeler ve büyük indirimler beklediğini de belirtmekte fayda var. Hepinizi bekleriz.

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir