Aslan Burcu Taşları (23 Temmuz – 23 Ağustos) :31st Mart 2023

Aslan burcunun doğal taşları şunlardır:

  1. Yakut: Aslan burcunun ana taşı olarak kabul edilen yakut, güçlü bir enerjiye sahiptir ve kişinin kendine güvenini arttırır. Aynı zamanda yaratıcılığı arttırır ve kişinin liderlik özelliklerini destekler.
  2. Aventurin: Aslan burcu için uygun bir diğer taş olan aventurin, olumlu enerjileri çekmeye yardımcı olur ve kişinin yaratıcılığını arttırır. Aynı zamanda stresi azaltır ve iç huzuru arttırır.
  3. Sarı Safir: Aslan burcunun diğer bir taşı olan sarı safir, kişinin özgüvenini arttırır ve liderlik özelliklerini destekler. Aynı zamanda stresi azaltır ve duygusal dengeyi korur.
  4. Kalsit: Aslan burcunun bir diğer taşı olan kalsit, kişinin yaratıcılığını arttırır ve zihinsel açıdan netlik sağlar. Aynı zamanda stresi azaltır ve duygusal dengeyi korur.

Bu taşlar, Aslan burcu insanının özelliklerini desteklemek ve kişinin zayıf yanlarını gidermek için kullanılır. Her taşın kendine özgü bir enerjisi vardır ve hangi taşın seçileceği kişinin ihtiyaçlarına bağlıdır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir