Tesbih Ve Anahtarlıkta Tarzı Yansıtmak10th Ağustos 2020

Tesbih Ve Anahtarlıkta Tarzı Yansıtmak

 

Beylerin, giyim zevkinden ziyade önem verdikleri hususlar vardır. Özellikle tesbih ve tespih anahtarlık kullanımı erkekler için önemlidir. Tesbih, bazı erkekler için şık bir aksesuar olarak değerlendirilir. Kimi erkekler için ise tesbih bir tutkudur. Tesbih koleksiyonu yapan ve özel tesbihler ile koleksiyonunu zenginleştiren pek çok erkek bulunmaktadır. Anahtarlık konusunda da yine erkekler hassastır. Kullanılan anahtarlığın kişiliği yansıtması ve tarz olması birçok erkek için önem taşımaktadır.

 

Anahtarlık ve tesbih seçiminde detaylara özen göstermek önemlidir. Alelade üretilmiş fabrikasyon ürünlerden ziyade, özel olarak tasarlanmış tesbih anahtarlık kullanımı erkeklerin tarz yaratmasında etkendir.

 

Tespih Anahtarlık Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Tespih bir aksesuar olarak kullanıldığı gibi, psikolojik açıdan rahatlatan bir aktivite olan tesbih çekmek beylerin vazgeçilmezidir. Birçok erkeğin özel tesbih anahtarlık koleksiyonu yaptığı bilinmektedir. Özel tasarım tesbih anahtarlıkların yeri ise ayrıdır. Özel taşlardan yapılmış el yapımı tesbihlerin, gümüş aksesuarlar ile birleşiminden mükemmel sonuçlar çıkmaktadır.

 

Özel Tasarım Tesbihler

 

Bilhassa el yapımı olan, özel tarzlarda üretilen ve gümüş ile süslenen tesbihlerin tespih meraklılarının ilgisini çektiği bilinmektedir. Tesbihlerde boncuk stilleri de farklılık göstermektedir. Küre kesim, şalgami kesim, arpa kesim, silindir boncuk kesim vs. modelleri ile birbirinden şık tesbihler yapılmaktadır.

 

Tesbih yapılan materyaller de farklılık göstermektedir. Damla kehribar tesbih, oltu taşından tesbih, işlemeli rodaj kaplama tesbihler yapılmaktadır. Birbirinden farklı güzellikte tesbihler dikkatleri üzerine çekmektedir. Tespihlerde farklı ayarlarda gümüş detaylar kullanılmaktadır. Her zevke uygun tesbih alarak zengin koleksiyonlar oluşturmak mümkündür.

 

Anahtarlık Seçiminde Belli Başlı Nitelikler

 

Özellikle tesbih meraklısı beylerin tesbih anahtarlıklara ilgi duyduğu bilinmektedir. Birbirinden farklı tesbih anahtarlık modeli bulunmaktadır. Damla kehribar, akik, oltu taşı, kaplangözü, yosun akik taşlarından yapılmış ve gümüş ile tamamlanmış tesbih anahtarlık rağbet görmektedir.

 

Tesbih anahtarlıklar, hem fonksiyonel hem de şık birer aksesuar olarak erkeklerin tarz yaratması için özel bir üründür. Özellikle sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için çok ideal bir hediye seçimi olarak da değerlendirilmelidir. Tesbih anahtarlık alırken, özellikle el yapımı boncuklar ve gümüşün harika buluşmasından oluşan tespih anahtarlıklar tercih edilmelidir. Tespih anahtarlık ile tarz yaratmak mümkündür.

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir