Erkek Yüzük Hakkında Bilgi17th Nisan 2020

 

Erkekler tarafından oldukça fazla kullanılmakta olan aksesuarlardan biri yüzüktür. Her yıl birçok yüzük modeli meydana getirilirken erkek için yüzük seçimi nasıl yapılır bu konuda sizlere bilgi sunacağız. Erkek gümüş yüzük modelleri çok fazla olduğundan farklı boyut, renk ve farklı ayarda gümüşten oluşturulabilmekteyken bu yüzükler farklı figürleri de içerisinde bulundurabilmektedir. Bu kadar fazla yüzüğün olması insanların yüzük seçimi sırasında kafasını karıştırmaktadır. Erkek yüzük seçimi yapılırken dikkat edilmesi hususlardan biri de kişinin ruhsal özellikleridir.

Çünkü gümüş yüzüklerin üzerlerine işlenen farklı doğal taşlar çeşitli ruhsal ve fiziksel hastalıklara iyi gelebilmekte ve sinirli bir insan daha sakin bir duruma getirebilmektedir. Erkek yüzük modelleri içerisinden uygun olan doğal taşı barındıran bir gümüş yüzük seçilmesi önemlidir. Bunun yanında sadece şifa verici olarak değil görsel açıdan da oldukça güzel görünümü olan doğal taşlar teknolojinin bir getirisi olarak işlenmekte ve çeşitli figürler meydana gelmektedir.

Göz zevkinize uygun olan bir figürü barındıran yüzüğü seçerseniz hem doğal taşın şifa verici özelliğinden hem de istediğiniz renk, boyut ve şekilde doğal taşın hoş görüntüsünden faydalanarak parmağınızda güzel duracak bir yüzük almış olursunuz. Erkek gümüş yüzük modelleri internette sayıca daha fazla olduğundan ve fiyat karşılaştırması daha kolay olabileceğinden dolayı alışverişinizi internet üzerinden yapabilirsiniz. Erkek yüzük seçimi ne şekilde olur bu şekilde anlatmış olduk.

Yüzük Çeşitleri

Özel tasarım yüzükleri kişinin zevk yapısı uyumlu olan parçalardır. Erkek müşteriler için oldukça tercih konusu olur ancak kişiye özel tasarımlar fiyat açısından daima farklılık gösterir. Taşlı erkek yüzükleri daha çok Osmanlı döneminden kalma bir alternatiftir. Osmanlı padişahlarının tercihi her zaman büyük taşı yüzükler yönündeydi. Şimdilerde daha modern çizgilerde yürüyen erkeklerin tercihi ise taşsız gümüş yüzükler oluşturur.

Genellikle yüzük parmağa ve özellikle de serçe parmağa takılmakta olan erkek yüzük modelleri, taşlı olarak tasarlandığında daha çok dikkat çekici olmaktadır. Siyah, bordo, zümrüt yeşili, krem ve lacivert önemli taşların olduğu, çeşitli sembol ve tuğra biçimlerinden tasarlanan ve erkeklerin tüm kombinleri ile yakışmakta olan yüzük modelleri, son dönemlerde daha çok tercih konusu olmaktadır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir