3 Parça Kanvas Tablolar13th Nisan 2020

 

İyi bir kanvas tabloda kullanılan kumaş çok önemlidir. 3 parça kanvas tablolar olarak ve görselinizin tüm kalitesini etkileyen diğer bir öğe ise baskıdır. 0 pamuklu kanvas kumaşa, yüksek çözünürlükte baskı yapılır. Akabinde vernik atılır ve kumaş kurumaya bırakılır. Kasnak gerçek ahşaptan imal edilmektedir. Bu sayede uzun yıllar, eğrilme ve bükülme olmadan duvarınızda asılı kalabilir. Bu kasnaklar ve kumaş gerçek yağlı boyalarda da kullanılabilmektedir.

Kasnak kanvasın üzerine düzgünce hizalanır. Tablo duvara asıldığında resmin düz görünmesi için, yerleşimi doğru yapılmalıdır. Hemen ardından kenarlardan başlayarak kanvas kumaş, kumaş üzerine zımbalanır. Zımbalama işlemi oldukça dikkatli olmalıdır. Kumaş olabildiğince gergin durması gerekmektedir. Kıvrımlar ince işçilik istediğinden özenle yapılmalıdır.

Kumaş Kanvas Tablo Montelenme

Ön yüzünde baskı olmasına rağmen beyazı arkaya doğru devam etmektedir. Her bir parçanın baskı alanının ölçüleri alınır. Akabinde, arkasına çıta gibi tahtalarını dizdik. Çitalar çok kalın olamamalıdır. Dikdörtgen şeklinde çerçeve yaptık ve kenarlarından zımbaladık. Artık çerçevesi yapıldı. Daha sonra üzerine gerdirerek posteri zımbaladık. Bu şekilde bir görünüm elde etmiş olduk.

Sıra olarak belirlemek için ilk önce kanvas tabloları bir kenara dizmelisiniz. Hangisinin öncelikle duvara monte edileceğini belirlemelisiniz. Arkalarına bakınız çünkü gönderilen kanvas tabloların arkasında çift taraflı bantlardan vardır. Monte edeceğiniz yeri belirleyiniz. İster yapışık, isterseniz de birkaç santim bırakaraktan kanvas tablonuzu duvara yapıştırabilirsiniz. 3 parça kanvas tablolar estetik görünümleri ile farklı bir tarz ve ortam katmaktadır.

3 Parçalı Kanvas Tabloyu Duvara Sabitleme

3 parça kanvas tablolar çok tercih edilmektedir. Çift taraflı bantlarımızı köşelerine yapıştırıyoruz. Başlangıç olarak en uzun tablomuzu alıyoruz. Bantların ön yüzünü bantladık. Arka bantını da çıkarıyoruz. Ufak bir eğriliği, kamburluğu vardır. Onu elimizle düzeltiyoruz. Burada önemli bir nokta vardır. Duvar ortalığı ayarlanır. Siz nereyi istiyorsanız ona göre tabloyu yapmanız gerekmektedir. Hemen ardından küçük bir terazi yardımı ile ölçüsünü ve terazisini ayarlayacağız.

Terazisini de ayarladık. Teraziniz düzse iş tamamdır. En büyük tablo ile başlamış olduk. İkinci büyük tablonun arkasındaki bantlar sökülür. Bunları göz kararı ile de yapabilirsiniz. Ara boşluğun dengesi yerinde olması gerekmektedir.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir