Kişiye Özel İsim Yazılı Hediyeler4th Mart 2020

 

Sevgililer günü, yılbaşı ve doğum günleri için pek çok hediye seçeneği bulunmaktadır. Özellikle son zamanlarda kişiye özel olarak hazırlanan pek çok hediye kategorisi bulunmaktadır. Hediyelerin kişiye özel olması alan kişinin daha mutlu olmasını da sağlamaktadır. Bu nedenle hediye seçiminde bulunacak olan kişiler, kişiye özel hediyeler kategorisinde yer alan ürünlere göz atarak seçim yapabilmektedir.

Kişiye özel hediyeler arasında üzeri yazılı bardaklar ilk sırada yer almaktadır. Bu bardakların üzerine resim baskısının yapılması ise kişinin hediyeye daha çok beğenmesini sağlayacaktır. Kişiye özel hediyeler arasında en çok tercih edilen hediyelerden biri olan kişiye özel kupalar, bu hediye kategorisinde büyük beğeni kazanmıştır. Bunun yanı sıra kişiye özel hazırlanan tespih çeşitleri de hediye seçimi yapacak olan kişiler için güzel bir örnektir. İsminin baş harfleri ile tasarlanan tespih çeşitleri pek çok alıcı tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Kişiye Özel Tesbih Çeşitleri

Kişiye özel tasarlanan tesbihlerde taşın rengi ve modeli kişinin tarzını yansıtacak şekilde özel olarak seçilmektedir. Aynı zamanda tesbihin uç kısmında bulunan baş harfler ise daha özel bir hediye olarak müşterilere sunulmaktadır. Bu hediyenin ömür boyu saklanması için özel tasarım tesbih çeşitlerine göz atmak oldukça önemlidir.

Kişinin özel tasarım ürünlerinden birini satın alması, hediye edeceği kişi için ayrıcalıklı bir seçim olacaktır. Kişiye özel tesbihler hazırlanırken, hediye siparişi veren müşterilerin istedikleri boncuklar kullanılmaktadır. Özellikle hediye edilecek olan kişinin sevdiği taş boncuklarla hazırlanan tesbihler, kişi için özel bir anlam taşıyacaktır.

Kişiye Özel Hediyelik Kalem Çeşitleri

Kişiye özel hediyelerin başında yer alan isim yazılı kalemler, pek çok kişi için iş hediyesi olarak tercih edilmektedir. Dolma kalemlerin üzerine yazılan kişi ismi, hediyenin son derece özel olmasını sağlamaktadır. Özenle hazırlanan bu kalemler kutusu ile birlikte teslim edilmektedir. Bu kalemlerin kutusunda da bulunan isim, hediyenin özelliğini arttırmaktadır.

Pek çok kişinin yakınına hediye olarak tercih ettiği kalem çeşitlerinde renk seçenekleri ve kalem dokusu seçenekleri bulunmaktadır. Böylelikle kişinin en sevdiği renklerde bir kalem seçimi yapılarak hediye olarak karşıdaki kişiye rahatlıkla verilebilmektedir.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir