Sitrin Taşı Özellikleri Ve Faydaları27th Şubat 2020

 

Sitrin taşı, pek çok alanda kullanılan taşlardan biridir. Özellikle aksesuar yapımında kullanılan sitrin taşının barındırdığı pek çok özellikle ve fayda bulunmaktadır. Doğada da yer alan ve çok az sayıda bulunan bu taşlar, enerji bakımından en güçlü taşlardan biridir. Sitrin taşı bulunan bir mekanda daha fazla enerji akımı sağlanmaktadır. Sert bir taş olan sitrin taşı, silisyum dioksit karışımı bir maddedir. Uzun yıllar boyunca donmuş su damlası olarak bilinen bu taş, kırıldığı takdirde aynı şekilde su halini almaktadır.

Sitrin taşı, başarı özelliğini taşımaktadır. Kişiye verdiği pozitif enerji sayesinde pek çok alanda başarı sağlamaktadır. Bilim adamlarının yaptıkları araştırmalarda bu gözlemlenerek onaylanmıştır. Rengi açık sarı bal rengi ve koyu kahve tonlarında olan bu sitrin taşı saydam bir görünüme sahiptir. Sitrin taşının faydaları da oldukça fazladır. Enerji bakımından oldukça güçlü olan bu taş, yorgunluğu ve tembelliği de önlemektedir. Yaydığı pozitif enerji sayesinde kişilerin kazancına bereket katmaktadır.

Sitrin Taşının Sağlık Alanındaki Faydaları Nelerdir?

Sitrin taşı ile üretilen tesbih, kolye ya da objeler kişilere pek çok fayda sağlamaktadır. Bu faydaların başında göz sağlığı gelmektedir. Renginden ve yaydığı enerjiden dolayı insanların göz sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. Daha net görüş sağlayarak kişilerin göz problemlerini de ortadan kaldırmaktadır. Migren hastalığı bulunan ya da sürekli olarak baş ağrısı çeken kişiler için ağrı kesici görevi üstlenmektedir.

Baş ağrılarının zaman içerisinde azalmasını sağlayan bu taş, yaydığı enerji sayesinde pek çok kemir ağrısına da iyi gelmektedir. Ağır işlerde çalışan insanların mutlaka bu taşı yanında taşımaları önerilmektedir. Bu taş zarar göre derilerinde daha hızlı iyileşmesini sağlamaktadır. Ellerinde nasır bulunan kişiler, sitrin taşı tesbihler ile bu nasırlardan kısa sürede kurtulmaktadır.

Sitrin Taşı Tesbihler

Sitrin taşı tesbihler son zamanlarda kişilerin en çok tercih ettiği tesbih modellerinden biridir. Yaydığı enerji ile pek çok kişiye faydalı olan bu taş ile üretilen tesbihler kişinin elinde de zarif bir duruş sergilemektedir. Pozitif enerji yayma konusunda başarılı olan bu taş, tesbih halini alarak kişilerin dert ve sıkıntılardan duygusal olarak uzaklaşmasını ve rahatlamasını da sağlamaktadır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir