Jade Taşı Özellikleri, Jade Bileklikler21st Şubat 2020

 

Jade taşı günümüzde pek çok hastalığa karşı tedavi oluşturmaktadır. Jade taşının kullanım alanları da olduk geniştir. Pek çok tesbih ve bileklik jade taşı ile yapılmaktadır. Bir diğer adı nefrit olan jade taşı yeşil ve zümrüt renklerindedir. Bu yeşil rengi insanlara pozitif enerji yayma konusunda oldukça başarılıdır. Jade bileklik bu rengin en güzel yansımasını oluşturmaktadır. Bu taş ile üretilen bilekliklerde kişinin ruhsal sorunlarında iyileşme görülmektedir.

Bu durum taşın en büyük özelliklerinden biridir. İnsanların severek kullandığı jade taşının bir diğer özelliği ise kalp hastalılarına karşı iyi gelmesidir. Kalp sıkışmalarını önleyen bir enerji akımı oluşturması pek çok kalp hastasının da sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlamaktadır. Jade bileklik bu alanda en başarılı ürünlerden biridir.

Jade Taşının Kullanım Alanları Nelerdir?

Jade taşının kullanım alanları üreticilere göre değişmektedir. Dekorasyon ile uğraşan pek çok kişi bu taş ile eve dekorasyon ürünü tasarlamaktadır. Fakat bu taş genel olarak jade bileklik adında üretilerek satışa sunulmaktadır. Bilekliklerin kullanımı hem daha rahat hem de kişiye direk olarak fayda sağlamaktadır. Bu bilekliklerin yanı sıra pek çok kolye ve aksesuar ürünlerinde de jade taşı kullanılmaktadır. Kullanım alanlarının bu kadar geniş olması, kullanıcı listesini de arttırmaktadır. Böylelikle daha fazla kişi bu taşa sahip olarak faydalarından yararlanmaktadır.

Jade Taşının Faydaları Nelerdir?

Jade taşının bilinen pek çok faydası bulunmaktadır. Migren hastaları için baş ağrısını gidermeye yönelik kullanılan bu taş, ortamdaki negatif elektriği de ortadan kaldırmaktadır. Maneviyat açısından oldukça güçlü olan bu taş, kişilerin ruhsal anlamda rahatlamalarını sağlayarak daha açık fikirli olmalarına yardımcı olur. Jade taşının faydalarından bir diğeri ise göz sağlığıdır. Gözlerin daha net görmesini sağlayarak pek çok göz probleminin de önüne geçmiş olur.

Hayatında genel olarak duygusal kararlar alan ve hüzünlü yaşamayı felsefe edinmiş kişiler için duygusallığı önler. Fazla duygusal olan kişilerin iş hayatında da çökmeler yaşanmaktadır. Bu gibi problemlerin ortadan kalkması için pozitif elektrik yollamaktadır. Korku ve endişelerin ortadan kalkması için kullanılan ürünlerden biri de jade taşıdır. Bu taş sayesinde kişi daha özgüvenli hareket etmektedir.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir