Gümüş Kol Düğmesi20th Şubat 2020

 

Kol düğmesi erkeklerin en eski aksesuarlarından birisi olmakla birlikte tahtından uzun yıllar boyunca inmemiş olmakla da ünlüdür. Sahip olduğu birbirinden farklı modelleri ile hem günlük kullanımına hem de özel günlerin kullanımına uyum sağlayabilmektedir. Farklı maddelerden yapılması da kol düğmelerinin kullanım alanlarını arttırmaktadır.

Özel Günlerde Kullanılacak Olan Kol Düğmeleri

Erkekler özel günlerinde ve davetlerde kullanılmak için seçmesi gereken kol düğmesi modelleri arasında kesinlikle gümüş kol düğmeleri bulunmalıdır. Gümüş kol düğmelerinin hem ağır ve klasik bir havası hem de çok fazla göz yormayan bir görünümü olmaktadır.

Özel günlerde kullanılacak olan kol düğmelerinin ayrıca kullanılacak olan saat ile de uyumlu olması gerekmektedir. Genellikle gümüş kol düğmelerinin kullanıldığı bugünlerde seçilmesi gereken kol saati de yüne gümüş detaylara sahip olan modellerden seçilmesi gerekmektedir.

Günlük Hayatta Kullanılacak Olan Kol Düğmeleri

Kol düğmesi sadece özel günlerde ve davetlerde kullanılan bir aksesuar olmamaktadır. Gittikçe değişen ve gelişen kol düğmesi moda sayesinde, erkekler artık günlük kullanımlarında da kol düğmelerine yer verebilmektedir. Günlük hayatta kullanılacak olan kol düğmelerinde dikkat edilmesi gereken birkaç püf nokta bulunmaktadır. Bu püf noktalar ise şu şekilde sıralanabilir:

Öncelikle günlük hayatta kullanılan kol düğmelerinde renk kullanılabilmektedir. Hatta renkler ile eğlenceli hale getirilen kol düğmeleri ile göz alıcı bir görünüme kavuşmak mümkün olmaktadır. Renkli kol düğmeleri gümüş materyallerden de tercih edilebilmektedir. Kol düğmelerinde renk kullanırken dikkat edilmesi gereken ise gömlek ile kontrast renklerde olması gerekliliğidir. Örneğin mavi bir gömlek ile kullanılacak kol düğmesi kırmızı olarak seçilmelidir.

Eğer kol düğmesi desenli bir gömlek ile birlikte kullanılması gerekiyor ise o zaman seçilmesi gereken kol düğmesi sade ve tek renk olmalıdır. Ayrıca desenli gömlekler için seçilecek kol düğmelerinin gömleğin desenleri arasında kaybolmasının da engellenmesi gerekmektedir.

Kol düğmesi aynı zamanda spor şıklık ile de birlikte kullanılabilmektedir. Bir gömlek sadece spor diye kol düğmesi kullanmaktan vazgeçilmemesi gerekmektedir. Spor gömlekler ile kol düğmelerinin kullanılması pek düşünülen bir kombinasyon olmasa da doğru kullanılması takdirde girilen her ortamda bakışların üzerine çekilmesini sağlamaktadır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir