Deve Kemiği Tesbihler17th Şubat 2020

Beylerin en çok kullandığı aksesuarlardan biri tesbihlerdir. Farklı taş ve modelde tesbih çeşidi bulunmaktadır. Bu tesbihler kişinin dilediği ortamda dilediği kombinle uyarladığı modelleri anımsatmaktadır. Tesbih çeşitleri arasında deve kemiği tesbihler oldukça fazla istenilen modellerden biridir. Deve kemiği tesbihin görsel açıdan güzel olmasının yanı sıra faydası ve özellikleri de oldukça fazladır. Hediye olarak da uygun bir tercih olacak deve kemiği tesbihler, pek çok koleksiyoner tarafından özenle saklanmaktadır.

Deve kemiği tesbihler nadir bulunan tesbih çeşitlerinden biridir. İşçiliğinin ve taşının özel olması kalitesini de yükseltmektedir. Kaliteli ürün kullanmak isteyen ve bu ürünü hediye olarak arkadaşına vermek isteyen kişiler içn doğru bir tercih olacaktır. Deve kemiği tesbihler çeşitli işlemlerden geçerek tesbih halini almıştır. Bu nedenle kalitesi de diğer tesbih çeşitlerine göre daha yüksektir. Genellikle arpa model deve kemiği tesbihler bulunmaktadır.

Deve Kemiği Tesbihin Özellikleri Nelerdir?

Deve kemiği tesbihlerin içerisinde bulundurduğu farklı özellikleri kişiyi yansıtmaktadır. Modellerinin farklı üretilmesi ve tesbih boncuklarının boyutlarının farklı olması tesbihin ilk bilinen özelliklerindendir. Doğal deve kemiği tesbihi nadir bulunan tesbih boncuklarından biridir. Bu nedenle özel bir hediye seçiminde bulunacak olan kişiler için doğru bir tercihtir. Aynı zamanda altın rengi kaplamalı deve kemiği tesbihler de bulunmaktadır. Tesbih boncuklarının ince işlemeleri de göz kamaştırmaktadır.

Deve Kemiği Tesbihin Faydaları Nelerdir?

Tesbih almak isteyen beyler için üretilen pek çok model ve taş bulunmaktadır. Bu taşların her birinin farklı özellikleri ve faydaları bulunmaktadır. Son zamanlarda popüler kullanım sağlayan deve kemiği tesbihler beylerin beğenerek kullandığı modellerden biridir. Deve kemiği tesbihlerin sağlığa yararları da oldukça fazladır. Bu tesbihlerin boncuklarının özel olarak yapılması kişinin sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. İnsan sağlığını tehlikeye atmayan malzemeler ile tasarlanan tesbihler, deri hastalıklarına karşı da tedavi oluşturmaktadır.

Bu tesbihlerin deri hastalıklarına faydasının yanı sıra kişide kemik rahatsızlıklarına karşı da olumlu enerji yaymaktadır. Tesbihin boncuklarının yaydığı pozitif enerji sayesinde kişi kendini daha dinç hissetmektedir. Özellikle diz ağrısı çeken çoğu erkek bu tesbihi kullanarak kısa süre içerisinde daha sağlıklı yürüyebilmektedir.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir