Takıda Kombin28th Şubat 2020

 

Takı kombinleri hem erkekler tarafından hem de kadınlar tarafından tercih edilen ve kullananların şıklıklarını tamamlayan moda enstrümanları olarak karşımıza çıkmaktadır. Kullanımlarının kolay olmasının yanı sıra aynı zamanda fark yaratan stillere ulaşmada da kullanılan takı kombinlerinin daha birçok avantajı bulunmaktadır.

Erkek Takı Kombinleri

Erkeklerin kullandıkları aksesuarlar geçen on yıllar içerisinde oldukça farklılık göstermiş olmaktadır. Geçtiğimiz son yüzyılda erkek modasına hükmeden aksesuarlar arasında kol düğmeleri, atkılar, yaka iğneleri, eşarplar, kravat iğneleri, yaka çiçekleri, cep mendilleri, rozetler, saatler, bileklikler, yüzükler ve elbette tesbihler bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğumuz moda döneminde ise erkekler aksesuar açısından oldukça şanslı bir konumda olmaktadır. Çünkü geçen yüz yıl içerisinde kullanılan bu aksesuarları bir arada kullanmak mümkün olmaktadır.

Erkeklerin aksesuar konusunda hiç olmadıkları kadar özgür olmalarına rağmen söz konusu takı olunca yıllar içinde değişmeyen tercihlerini devam ettirdikleri görünmektedir. Özellikle Türk erkeklerin vazgeçilmezi olan tesbihler bu moda dönemi içerisinde takımları ile birlikte çok daha gösterişli ve stil sahibi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tesbihler ile uyumlu olan yüzükler erkeklerin stillerine güç katarken, diğer bir yandan son dönemin modası olan bileklikler ile birlikte kullanılması sonucunda daha trend ve enerjik bir görüntü yaratmaktadırlar.

Kadın Takı Kombinleri

Kadınlar için takıların ne kadar çok anlam ifade ettiği herkes tarafından bilinen bir olgu olarak karşımıza çıkmaktadır. Güzelliklerine güzellik katmak için veya kombinlerini tamamlamak için sıklıkla takılara başvuran kadınlar özellikle takı kombinleri ile şıklıklarını rahat bir şekilde tamamlayabilmektedir.

Zarifliğin en güzel ifade edildiği şahmeranlar ile birlikte kombinlenen kolyelerin yanı sıra; bileklikler ile birlikte tasarlanan kolyeler de kadınların severek kullandıkları takılardan oluşmaktadır. Ayrıca gümüş materyal ile birlikte tasarlanan ve farklı doğal taşlar kullanılan tek taş yüzükler ile birlikte kombinlenen kolyeler ile kadınlar hem romantik bir hava yakalamakta hem de zarafeti yakalayabilmektedir.

Ayrıca annelerin ve çocuklarının birlikte kullanabilecekleri takı kombinasyonları da hoş bir görünüm yaratırken aynı zamanda da aralarında ki bağı güçlendirmektedir. Diğer bir takı kombinleri seçeneği ise erkeklerin ve kadınların birlikte kullanabilecekleri takımlar olmaktadır. Aralarında ki bağları kendilerine özgü bir şekilde göstermeyi sevenlerin tercih ettikleri bu takımlar içerisinde yüzükler, tesbihler ve kolyeler gibi farklı seçenekler bulunmaktadır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir