Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri22nd Ocak 2020

 

Sevgililer Günü’ nün yaklaşmasıyla birlikte, sevgilime ne hediye alabilirim soruları da akılları kurcalamaya başladı. Genelde kadın ya da erkek fark etmeksizin, sevgiliye ne alınacağına karar verememekten ötürü, sevgililer günü biraz sıkıntılı geçer. Çünkü hediye almak, hele ki böyle özel günlerde, hem özen, hem de yaratıcılık gerektiren mühim bir iştir. Dolayısıyla böyle zamanlarda, kişiler tavsiyelere ihtiyaç duyarlar.

Siz de sevgililer gününde ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız; ilk olarak hediye konusunu kendinizi düşünerek, kafanızda tasarlayabilirsiniz. Mesela nelerden hoşlanırsınız? Size ne hediye verilse hoşunuza gider? Daha sonra sevgilinizin ilgi alanlarını, nelerden hoşlandığını düşünebilirsiniz. Kişinin erkek ya da kadın olması, hediye seçiminde mutlaka çok etkili olmaktadır. Çünkü sevgilinizin ilgi alanları bir yana, cinsiyeti, başlı başına hediye seçimini etkileyen önemli bir faktördür.

Erkek Sevgili İçin Hediye Önerileri

Sevgilinizin en sevdiği yemeklerden oluşan güzel bir akşam yemeğini, ellerinizle hazırlamanız, onun için manevi olarak çok değerli olacaktır.

– Kol saati erkeklerin severek, sıkça kullandığı bir erkek giyim aksesuarıdır. Sevgilinizin tarzına uygun bir kol saati almanız, onu mutlu etmenizi sağlar.

– Cüzdan da aynı şekilde, erkekler için vazgeçilmez bir aksesuardır. Sürekli yanlarında, hatta ellerinde taşıdıkları önemli bir aksesuardır. Dolayısıyla ona tarzına uygun, şık ve kaliteli bir cüzdan alabilirsiniz.

– Sevgiliniz bol içecek ve kahve içmeyi seviyorsa, ona oldukça güzel bir kupa hediye etmek yerinde olacaktır. Günümüzde kupalara istediğiniz şekilde fotoğraflar bastırabiliyorsunuz. İkinizin olduğu güzel bir fotoğraf, aldığınız kupayı daha da anlamlı bir hale getirecektir. Sevgililer gününde ne hediye alabilirim diye düşündüğünüz sevgiliniz erkek ise, bu önerileri dikkate alabilirsiniz.

Kadın Sevgili İçin Hediye Önerileri

– Kadınlar fotoğraf çekinmeyi çok sever. Sevgilinize, ikinizin fotoğraflarını biriktirebileceği, hoş görünümlü bir fotoğraf albümü almak oldukça iyi bir fikir olacaktır.

– Takılar, kadınların özellikle vazgeçemedikleri aksesuarlardır. Sevgilinize zarif, şık bir kolye almanız onu sandığınızdan daha fazla mutlu edecektir.
– Kadınlar için çikolatalar, belki de hayatta en vazgeçemedikleri tutkularıdır. Çikolatalarla süslenmiş bir hediye kutusu oluşturmak, sevgilinizi mutlu etmeye yetecektir. Ya da çikolatalardan oluşan bir çiçek buketi de, kız arkadaşınız için oldukça ideal bir hediyedir.

– Oyuncaklar da kadınların genellikle çok sevdikleri, bir diğer hediye seçeneğidir. Özellikle sevdikleri bir hayvanın pelüş oyuncağını almanız, sevgilinizi çok sevindirecektir. Sevgililer gününde ne hediye alabilirim diye düşündüğünüz sevgiliniz erkek ise bu önerileri dikkate alabilirsiniz.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir