Erkek İçin Sevgililer Günü Hediyeleri20th Ocak 2020

 

Sevgililer Günü, bir diğer anlamıyla, çiftlerin birbirlerine karşı olan sevgilerini pekiştirdikleri, romantik ve çok özel bir gün. Çok eskilerden beri kutlanan bu özel güne daha da anlam katacak, hislerinizi ön plana çıkarabileceğiniz, erkek arkadaşınıza karşı hislerinizi en etkili biçimde gösterebileceğiniz hediye seçimi oldukça önemlidir. Hediye seçmek zaten oldukça zor bir işken, bir de erkek için sevgililer günü hediyesi almak çok daha zordur. Çünkü kadınlara nazaran, erkekler için tasarlanan ürünler daha kısıtlıdır. Şimdi erkek arkadaşınız için alabileceğiniz en etkileyici sevgililer günü hediyelerini sıralayalım.

Erkek İçin Sevgililer Günü Hediyesi Önerileri

– Kol saatleri, erkek için sevgililer günü hediyesi olarak, en ideal hediye seçeneklerinden biri. Erkek arkadaşınıza, onun stiline uyumlu olan bir kol saati hediye etmeniz, hem şık hem kaliteli bir hediye olacaktır. Aynı zamanda, her saate baktığında aklına ilk gelecek kişi siz olacaksınız.

– Kol düğmeleri, erkek arkadaşınıza verebileceğiniz oldukça zarif ve şık hediyelerden biri. Kol düğmeleri, giyiminde detaylara önem veren erkekler için ideal bir hediye olacaktır. Günümüzde oldukça fazla çeşit ve modelde kol düğmesi üretilmektedir. Bu konuda sıkıntı yaşamayacağınız kadar geniş bir tercih skalanız bulunmaktadır.

– İkinizin en güzel fotoğraflarınızı koyduğunuz, özel bir fotoğraf çerçevesi de, erkek arkadaşınız için fazlasıyla romantik ve özel bir hediye olacaktır. Fotoğraf çerçevelerini istediğiniz renkte ve şekilde zevkinize göre yaptırabilirsiniz.

– Cüzdan, erkeklerin sıkça kullandıkları bir ürün olarak, sizin sayenizde her zaman severek kullanabilecekleri bir hediye seçeneği olabilir. Deri, düz, desenli birçok türde cüzdan mevcut olup, erkek arkadaşınızın tarzına göre seçim yapabilirsiniz.

– Bileklikler, son dönemde erkek aksesuarı olarak, oldukça sık kullanılan şık bir aksesuar haline geldi. Erkek için sevgililer günü hediyesi olarak, deri, örgü, çelik gibi birçok modelde üretilen bileklikler, erkek giyiminde şık ve özgün bir tarz yaratmakta. Bu modellerden erkek arkadaşınızın hoşuna gidebilecek bir bileklik seçebilir, her taktığında sizi düşünmesini sağlayabilirsiniz.

– Birlikte olduğunuz en güzel fotoğrafınızı bastırabileceğiniz, özel yapım bir kupa erkek arkadaşınız için çok hoş bir hediye olacaktır. Özellikle sık sık bir şeyler içen bir sevgiliniz varsa kupa, sürekli elinde bulundurduğu, aynı zamanda ona sizi hatırlatan oldukça hoş bir hediye olacaktır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir