Özel Tasarım Cevşen Kolyeler30th Aralık 2019

 

Aksesuar çeşitleri günümüzde hem erkek hem de kadınlar için büyük öneme sahip hale geldi. Farklı giyim parçalarıyla konsepte uygun birçok yerde kullanılan aksesuarlar, tamamlayıcı bir unsur olarak değerlendirilmektedir. Özellikle kolye çeşitleri ortak şekilde hem kadın hem de erkekler için keyifle kullanılmaktadır. Bu keyfi bir de kaza ve beladan koruyacak nazarlardan uzak tutacak cevşen kolye ile bütünlemek çok daha özeldir. İçinde Allah’ın ismi ile beraber özel duaların yer aldığı Cevşen günümüzde farklı gümüş kolye tasarımlarıyla çok daha özel hale geliyor.

Farklı Model Yapılarıyla Cevşen Kolyeler

Geniş ürün yelpazesinde değişik tasarımlarla ele alınan cevşen kolye modelleri, her zevke hitap eden ürünler sunuyor. Usta ellerde titiz bir işçilikle hazırlanan kolyeler, değişik model tasarımlar ile hazırlanmış Cevşen eşliğinde bütünleşmektedir. Böylece inancınızı koy denize taşıyabilir ve her türlü kaza beladan korunmak için bu kolileri kullanabilirsiniz. Hem şık bir aksesuar olarak hem de özel dualarla bezenmiş cevşen şeklinde değerlendirebileceğiniz bu ürünleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Farklı Seçenekler ile Cevşen Kolyeler

Son dönemlerde oldukça fazla şekilde değerlendirilen cevşen kolyeler, özellikle koruyucu dualar ile bezenmiş tasarımlarıyla öne çıkıyor. İhtiyaç doğrultusunda pek çok değişik modele uygun olarak değerlendirilebilir. Özellikle görsel açıdan oldukça şık bir yapı altında hazırlanmış tasarımlar, kadın ve erkekler için seçim imkanı tanıyor. Model tasarımı hem kadınların hem de erkeklerin tarzına hitap ederek çeşitler sağlamaktadır. Minare tasarımlar, zemzem suyu ile doldurulmuş modeller, Galata Kulesi, Nazlı Şerif işlemini gibi daha pek çok sayısız ürün arasından tercih gerçekleştirilebilir.

Hem Şık Hem de Koruyucu Cevşen Kolyeler

Tasarım itibarıyla geniş ürün yelpazesi altında üretimleri gerçekleştirilen Cevşen kolyeler, koruyucu etkisinin yanı sıra şık bir tasarım vaat ediyor. Farklı şekiller eşliğinde hazırlanmış ürünler çok özel dualar ile bir araya getirilmiş cevşen kapsamında değerlendirilebilir. Özellikle Gümüş tasarım hem kolye hem de Cevşen üzerinden ele alınmış durumda.

Bu sayede Cevşen kolyeleri uzun yıllar sorunsuz biçimde kullanmak mümkün. Farklı olan yapıları kadın ve erkekler ile çocuklarında kullanabileceği seçenekler sunuyor. Çok uygun fiyatlar ile elde edebileceğiniz ürünler arasından seçim gerçekleştirebilirsiniz.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir