Cevşen’in Anlamı17th Aralık 2019

 

İnsana manevi zırh olan, her bölümünde Allan’ın isimlerinin geçtiği özel bir duadır. Farsça asıllı bir kelime olup zırh anlamına gelir. Kişiler üzerinde taşıdıkları bu özel dua ile manevi olarak kendilerini rahat hissetmek, korunma açısında güvende hissetmelerini sağlayarak maneviyatlarına güç katarlar. Bu duanın bereketine nail olan birçok konudaki sıkıntısını ve ihtiyacını gideren, muradına kavuşan insanların varlığı bize bu duanın faziletini ve bereketini açıkça göstermektedir. Genellikle üçgen muhafazalar içinde veya kolye şeklinde taşınır.

Bu özel duayı taşımak kadar okumanın da İslam dininde yeri ve önemi büyüktür. Bu duanın anlam ve önemini idrak etmek için gerekli kaynaklardan bilgi edinmemiz araştırmamız gerekir.

Cevşen Kolye Modelleri

İnsanlar arasında talep gören cevşen kolye modellerini tercih ederek, doğum günü, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü hediyesi olarak günlerde sevdiklerinize alabilirsiniz. Gümüşten imal edilmiş bu kolye modellerini tercih ederseniz parlaklığını uzun süre muhafaza eder oksitlenme olmaz kararması gecikir. Deri kaplı modelleri de yaygın olmakla birlikte daha çok erkekler tarafından tercih edilmektedir Bu tür kolye modelleri genellikle el emeği ile üretilmektedir. Zincir uzunlukları kişinin tercihine göre de değişmektedir.

Kolye üzerinde değerli taşlar ilgili süslemeli modellerde talep görmektedir. Kişiye özel olarak tasarlanan kolye modelleri internet alışveriş sitelerinde satılmaktadır. Bu özel dualı kolyeyi taşımak, manevi açıdan içinize huzur getirecektir.

Cevşen Kolye Nereden alınır?

www.tesbihhane.com sitesinde bu dualı kolye modellerin her çeşidini bulmanız mümkün. Özelikle gümüş üzerine işlenmiş ve içine Cevşen konmuş bu özel dualı kolyeler anlam ve fazileti bakımından çok talep görmektedir. Üzerinizde kolye olarak takacağınız bu dualı kolye size manevi huzur verecektir. Özel hediye kutu seçenekleri ile sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Bu alışveriş sitesinde kargo bedava, kapıda ödeme seçeneği mevcut, alışveriş sitesinde ayrıca uygun fiyat koşullarıyla taksit seçeneği imkanı sunulmaktadır.

Sitede dualı kolyenin dışında tesbih, yüzük, bileklik, alyans, küpe, set kişiye özel ürünler, saat, anahtarlık, kol düğmeleri, kalem çeşitleri, cüzdan gibi birçok ürün seçeneği mevcut. Yıl başının yaklaştığı şu günlerde yılbaşı hediyesi olarak siteyi ziyaret etmenizde fayda var.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir