Deve Kemiği Tesbihler19th Aralık 2019

 

Erkekler tarafından kullanılan tesbih çeşitlerinden biri olan deve kemiği tesbihlerin pek çok çeşidi bulunmaktadır. Devenin kemiğinden üretilen bu tesbih çeşitli işlemlerden geçirilerek farklı modeller verilmektedir. Verilen bu modeller sonrasında tesbih halini almaktadır. Herkesi tarzına uygun deve kemiği tesbihler bulunmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında abanoz işlemeleri bulunan tesbihler şık bir görüntü sağlamaktadır. Arpa modelleri de günümüzde en beğenilen deve kemiği tesbihlerindendir. Kuka imame modelindeki deve kemiği tesbihler de rahat kullanılan modellerdendir.

Her yaştan insanın severek kullandığı bu tesbih modelleri kıyafete göre de seçilebilmektedir. Şık takım elbiselerde aksesuar olarak deve kemiği tesbih tercihi kişiye daha farklı bir hava katmaktadır. Aynı zamanda deve kemiği tesbihin pek çok faydası da bulunmaktadır. Kişinin ruh sağlığını olumlu yönde etkileyen bu tesbih çeşidi, sakinliğin simgesi olarak kullanılmaktadır.

Deve Kemiği Tesbihin Faydaları Nelerdir?

Deve kemiğinden tasarlanan tesbih modelleri kişi üzerinde fayda sağlamaktadır. Bu faydalar başlıca kişinin karakterini olumlu yönde etkileyen faydalardır. Sinirli ve hayatında her şeyi çok sıkıntı yapan kişilerin bu tesbih modelini kullanması kısa süre içerisinde rahatlık sağlayacaktır. Fiziksel olarak da kişiye koruma sağlayan deve kemiği, yaydığı enerji ile kişinin sağlığını olumlu yönde etkilemektedir.

Deve kemiği tesbihi genetik hastalık taşıyan insanların bu hastalıktan korunmasını sağlamaktadır. Yaydığı enerji ile dışarıdan gelecek olan hastalıklara karşı kişiye koruma sağlayan bu tesbih, çeşitli büyülere karşı da korumaktadır. Kötü dua ve nazara karşı büyük etkileri bulunan deve kemiği tesbihinin düzenli olarak taşınması önerilmektedir. Bu durum kişi üzerinde olumlu bir etki yaratacaktır.

Deve Kemiği Tesbihin Özellikleri

Farklı modellerde yer alan deve kemiği tesbihi kişinin tarzına uygun şekilde tasarlanmaktadır. Özel yapım tesbihlerde kişi kendi tarzına göre tesbih tasarımı gerçekleştirmektedir. Deve kemiği tesbihin özelliklerini bilen bir kimse, tesbih tasarımı yaparken özellikle deve kemiği boncukları tercih etmektedir. Deve kemiği tesbihin kişiye koruma sağlaması en büyük özelliklerinden biridir. Kişiye zarar veren dış güçlere karşı koruyucu bir zırh oluşturmaktadır. Pek çok kişinin deve kemiğinden tesbih istemesinin bir diğer nedeni ise vücut için faydalı özellikler barındırmasıdır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir