2019’un En Şık Gümüş Yüzük Modelleri18th Ocak 2019

Takı ve aksesuar konusunda kadınların da erkeklerin de ilk tercihleri genelde gümüş tasarımlar olur. Gümüş kolye, gümüş küpe, gümüş yüzük gibi takıların ürün yelpazesi çok geniş olduğu için de aradıkları tarzda ürünü kolaylıkla bulabilirler. Gümüşün bu kadar çok tercih edilmesinin bir diğer sebebi de altın ve pırlantaya göre çok daha ucuz olması. Yüzük, kolye, küpe, bileklik gibi gümüş takı tasarımlarını hemen hemen her yerde bulabilir ve bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz. Bu içeriğimizde Tesbihane’nin en gözde takı ve aksesuarlarından olan 2019’un en şık gümüş yüzük modellerini göreceksiniz.

Taşlı ve Taşsız Gümüş Yüzükler

Gümüş yüzükleri genel olarak taşlı ve taşsız olarak iki grupta sınıflandırabiliriz. Taşlı bayan yüzük modellerinde çoğu kişinin aklına ilk gelen pırlanta yüzüklerdir. Pırlanta yüzüklerin fiyatı da taşın çeşidine ve büyüklüğüne göre değişir. Daha çok söz, nişan ve evlenme teklifi gibi merasimlerin simgesidir.

Taşlı bayan yüzüklerin diğer çeşitleri arasında da beştaş yüzükleri gösterebiliriz. Adından da anlaşılacağı üzerine üzerinde beş taş bulunan bu yüzüklerde her taşın farklı bir anlamı vardır. Bu taşlar genelde aşk, sadakat, huzur, mutluluk ve bereket olsa da siz de farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Daha canlı tasarımlardan oluşan renkli taşlı yüzükler ise bayanların tercih ettiği diğer yüzük modellerinden.

Takı ve aksesuar konusunda kadınlar kadar şanslı olmayan erkeklerin en çok tercih ettikleri takılar gümüş yüzüklerdir. Erkekler için de taşlı ve taşsız olarak ayrılan yüzükler, daha çok tasarımları ile dikkat çekiyor.

Taşlı ve taşsız erkek gümüş yüzük tasarımları üzerinde bulunan tuğra, ay yıldız, elif vav, arma, pençe, kayı boyu gibi desenler Tesbihane’nin en çok dikkat çeken erkek yüzük modelleri arasında yer alıyor. Taşlı yüzüklerde ise kaplangözü, akik, zirkon, oniks, sedef gibi doğaltaşlar bulunmaktadır. Aynı zamanda Çukur, Kurtlar Vadisi, Tatar Ramazan, Deli Yürek gibi dizi ve filmlerde simge haline gelmiş tasarımları da Tesbihane’den inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Aşağıda sizler için seçtiğimiz erkek ve bayan gümüş yüzük modelleri bulunmaktadır. Tüm ürünlerimiz için ise Tesbihane.com’u ziyaret edebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Yüzük (Model-2)

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Yüzük (Model-3)

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Yüzük (Model-4)

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Yüzük (Model-5)

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Yüzük (Model-6)

925 Ayar Gümüş Kaplangözü Taşlı Yüzük (Model-6)

925 Ayar Gümüş Ay Yıldız Ortası Kırmızı Zirkon Taşlı ve Pençe Desenli Yüzük

925 Ayar Gümüş Özel Tasarım Yeşil Akik Taşlı Otantik işlemeli Yüzük

Kaplumbağa Kabuğu Üzerine Sedef Kakma Laleli Model Elif Vav Harfli Yazılı El İşi Yüzük

925 Ayar Gümüş Osmanlı Arma Desen Yüzük

Bayan Gümüş Yüzük Modelleri

925 Ayar Gümüş Sultanit Taşlı Bayan Yüzük (Model-70)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-76)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-71)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-74)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-56)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-93)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-79)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-35)

925 Ayar Gümüş Bayan Yüzük (Model-33)

925 Ayar Gümüş Beyaz Zirkon Taşlı Yüzük

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir