Yeni Akım: Aynı Anda Bir Sürü Kolye!17th Kasım 2017

2017 yılının yaz ile sonbahar mevsimi arasındaki geçiş evresinde ortaya çıkan, aslında çok da yabancı olmadığımız “her şeyin fazlası” akımına eklenen kolyelere hoşgeldiniz diyoruz! Şöyle ki, çok da uzak olmayan zamanlarda kullanılan, belki yeniden herkeste görmeden öncesinde de kullananı olan bu üst üste takı takma olayını genellikle bileklik ve yüzüklerde görüyorduk. Ancak adeta bir borsa gibi her an değişen,gelişen ve ya gelişmekte olan moda dünyasının modasever kadınları, madem her şeyi üst üste (maxi) kullanıyoruz, kolyeleri de öyle kullanalım demiş olsalar gerek, bir anda virüs gibi yayılan ama çokça sevilen bir trendle karşılaştık!
Farklı boyutlarda, yakın temalarda, farklı renklerde… Bu gibi seçeneklerin bir araya gelip farklı kombinasyonlar sonucu ortaya çıkan bu akımda tek ortak nokta istediğiniz kadar kolye kullanmak! Tabi bunu yaparken kendi beğenilerinizi göz önünde bulundurmanın yanı sıra, kolyelerin birbiri arasındaki uyumlara da dikkat etmenizi öneriyoruz.
Bu konuda biraz daha fikir sahibi olmanız için bu yeni akıma uygun, üst üste kullanabileceğiniz birkaç tane kolye kombini oluşturacağız. Sizler de tesbihane.com üzerinden birbiriyle ve tarzınızla uyumlu kolyeler ile kendi kombininizi oluşturup bu akıma katılabilirsiniz!

925 Ayar Gümüşlü Yeşim Taşı Kolye

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

925 Ayar Gümüş Kırlangıç Kolye

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

Öncelikle bu ikili ile harika bir kombin oluşturabileceğiniz gibi bir arada kullanıma uygun olan kolye modellerini listeledik. Kolyeleri kombinlerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta birbirine zıt ya da uyumlu olmalarıdır. Örneğin manası uyumlu kolyeler seçebilecekken, figürlerinin boyutları küçük-büyük gibi seçimleri de yapabilirsiniz…

Siz İsteyin Biz Yapalım – Kişiye Özel Damla Kolye

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

Bu trende isim yazılı kolye alternatifleriyle katılmak isteyenleri de unutmadık! İşte daha sade modellerle beraber kullanabileceğiniz ideal bir kolye seçeneği…

925 Ayar Gümüş Firuze Göz Kolye
yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

925 Ayar Gümüş Kalp Kolye
yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

Mana uyumundan bahsetmiştik ama renk uyumunu ancak bu kolyeler ile anlatabiliriz! Nazar ile kalbin narin uyumunun yanı sıra sıcak tonlara sahip olması bu trendin en beğenilenlerinden olmaya aday.

925 Ayar Gümüş Kar Tanesi Kolye
yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

925 Ayar Gümüş 5 Yıldız Kolye

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

Çok taşlı, bol yıldızlı ışıl ışıl seven bayanlara kesinlikle önereceğimiz ikili bu olacaktır!

925 Ayar Gümüş Kalp Kolye (Model 2)

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

Yıldızlı kombinimize bir de bu kolyeyi ekleyip daha da ışıltılı hale getirmenizi sağlarken, bu çoklu kolye akımında en’lerinizi sizlere sunuyoruz…

925 Ayar Gümüş Turkuaz Taşlı Yıldız Model Rose Kolye

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

925 Ayar Gümüş Çoban Yıldızı Kolye

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

Bu ikiliyi de rengarenk tarzlarınıza renk katmak için önerdik! Hep uyumlu modellerden bahsettik, ancak birebir aynı modelin farklı renk tasarımları ile neler yapabileceğimizi de düşünüp, bu modelleri kombinledik.

925 Ayar Gümüş Sıralı Mavi Zirkon Taşlı Kolye
yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

 

Bütün kombinlerinizde kullanabileceğiniz sıralı zirkon taşlı kolye alternatiflerinden bahsetmek istedik. Her kombine uygun renkler ise tesbihane.com ayrıcalığıyla sizleri bekliyor!

925 Ayar Gümüş Siyah Zirkon Taşlı Martı Kolye

yeni-trend-ayni-anda-bir-suru-kolye

Son olarak, madem bütün kombinlerde kullanılabilecek bir model paylaştık bunu da göstermeden geçmeyelim dedik. İstediğiniz kolye modeli ile kombinleyebileceğiniz gibi tek başına dahi bu modaya ayak uydurabilme potansiyeline sahip bu kolye yalnızca bir tık uzağınızda!

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir