Bayan Öğretmene 29 Ekim’e Özel Hediyeler26th Ekim 2017

Öğretmenlerimizin hayatımızdaki yeri yadsınamayacak kadar önemlidir. İlk eğitim yuvamız olan evimizden çıkıp küçük yaşlarda girdiğimiz okulumuzda bizi anne-baba-abi-abla gibi koruyup kollayan öğretmenlerimize hediyeler vermek onları gerçekten mutlu edecektir.
Hatta öğretmenlerimiz her ne kadar her özel günde “ne gerek vardı, siz zaten en güzel hediyemsiniz” diyor olsalar da verdiğimiz hediyelerle kendilerini özel hissettikleri de bir gerçek.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılında da öğretmenlerimize bizi aydın ve düşünen bireyler olarak yetiştirdikleri için, bizi geleceğin büyükleri olmaya hazırladıkları için küçük de olsa hediyeler vererek teşekkür etmeliyiz.
Peki neler alabiliriz? İşte bayan öğretmene 29 Ekim’e özel hediye alternatiflerimiz…

925 Ayar Gümüş Ay Yıldız Şahmeran Bileklik

bayan-ogretmene-29-ekime-ozel-hediyeler

Bayan öğretmene 29 Ekim’e özel hediye denildiğinde aklımıza gelen ilk seçenek içerisinde Türk bayrağı, ay-yıldız barındıran hediyeler vermek olacaktır. Şahmeran bileklikler ise son dönemde en çok tercih edilen hediye alternatifleriyken, bu modeli Cumhuriyet Bayramı için hediye etmemek hiçbir sebebiniz yok…

Ayyıldız Türk Bayrağı Kanvas Tablo

bayan-ogretmene-29-ekime-ozel-hediyeler

Bayan öğretmene hediye için bir diğer seçenek ise tablolar… Cumhuriyet Bayramı için alacağınızdan dolayı tabloların günün anlamına uygun olmasını öneriyor, “örneğin bu modeli rahatlıkla bayan öğretmene hediye olarak tercih edebilirsiniz” diyoruz!

925 Ayar Gümüş Çoban Yıldızı Kolye

bayan-ogretmene-29-ekime-ozel-hediyeler

Öğretmeniniz için beğendiğiniz bir ay-yıldız modeli yoksa yalnızca yıldız ya da yalnızca ay figürlü kolyeler de tercih edebilir, öğretmenlerinize severek kullanacakları hediyeler tercih edebilirsiniz…

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Ay Yıldız Kolye – Model -2

bayan-ogretmene-29-ekime-ozel-hediyeler

 

925 Ayar Gümüş Kırmızı Taşlı Ayyıldız Rose Kolye

bayan-ogretmene-29-ekime-ozel-hediyeler

925 Ayar Gümüş Ay Yıldız Küpe (Model-2)

bayan-ogretmene-29-ekime-ozel-hediyeler

5 Parça Ay Yıldız Temalı Mustafa Kemal Atatürk Tablo

bayan-ogretmene-29-ekime-ozel-hediyeler

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir