Sevgilinize Birbirinden Romantik Sürpriz Not Kartları14th Eylül 2017

Özel günler, sevdiklerimize hediye almanın o günü çok daha özel kılacağı zamanlardır. Ancak bu “hediye yalnızca özel günlerde alınır” demek değildir. Seven insan, hediye vereceği kişi kim olursa olsun ister annesi ister babası ister sevgilisi ister iş arkadaşı… Hiç fark etmez, her zaman karşısındakini özel hissettirecek jestler yapar.
Bir sabah eşinizden önce kalkıp hazırladığınız kahvaltı da sürprizdir, annenizi dışarı gönderip o günkü yemekleri yapmanız da sürprizdir. Hatta babanız söylemeden arabayı temizlemeniz bile hediyelerin en değerlisi olabilir. Çünkü canlıların doğasında huzur ve mutluluk var. Bunu canlı tutmak, çevremizdekilerle bağlarımızı güçlendirmek için ise hediyeler alır, sürprizler yaparız.
Bu yazımızda ise, sevgilinize yapabileceğiniz el emeği sürprizlerden bahsedeceğiz. Yapacağınız jestlerde ne kadar el emeği göz nuru dokunuşlar olursa sürprizin değeri de o kadar çok olacaktır. El emeğinden kastımız çok uğraş gerektiren sürprizler demek değil. Bazen derler ya “yok ben yapamam el becerim yok” diye, işte bu sözün önüne geçeceğimiz sevgiliye el emeği sürpriz not kartları örneklerinden bahsedeceğiz.

sevgiliye-birbirinden-romantik-surpriz-not-kartlari

Yapmanız gereken yalnızca bir kibrit kutusu alıp içini boşaltmak ve dilediğiniz gibi süslemek! Sevgilinize romantik sürprizler yapmak işte bu kadar kolay… Üzerindeki çizimleri, notları yazmak yerine printer’ dan çıkartmanız da bir alternatif.

sevgiliye-birbirinden-romantik-surpriz-not-kartlari

Minyatür şekiller, çöp adamın bir tık üstü çizimler ve sizin hayal dünyanız… Belki sevgilinize hiç ummadığı bir anda evlilik teklifi dahi edebileceğiniz ilginç bir seçenek değil mi?

sevgiliye-birbirinden-romantik-surpriz-not-kartlari

Hazırlaması kısa ve çok kolay ve sevgilinizin çok beğeneceği bu mandal mesaj kartlarında mandalı açınca içinden çıkan not yerine kendi fotoğraflarınızı da koyabilirsiniz. Bir pano boyunca yapıştırıp hazırlayabileceğiniz gibi, bir sepete de koyabileceğiniz bu mandallar; notlarınızın mandalın yalnızca arka alt tarafına yapıştırılmasıyla hazırlanıyor.

sevgiliye-birbirinden-romantik-surpriz-not-kartlari

İş eğitim derslerinde hazırladığımız fotoğraf albümlerinden aşina iseniz, bu albümü yapmak siz çok basit gelecektir. İster kağıtlara ister deftere yapıştırıp hazırlayacağınız bu albüm not kartları, sevgilinize hazırladığınız en romantik fotoğraf albümü olacak.

sevgiliye-birbirinden-romantik-surpriz-not-kartlari

Ya da daha farklı bir sürpriz hazırlamak için, hazır alacağınız ya da kendiniz yapacağınız minik zarfları bir kağıda/ fon kartona yapıştırıp içini notlarla doldurabilir, sevgilinize ömür boyu saklayabileceği güzel anılar verebilirsiniz.

sevgiliye-birbirinden-romantik-surpriz-not-kartlari

Bir diğer önerimiz ise, fon kartonun üzerini istediğiniz stilde yazıp maket bıçağıyla dikkatlice kestikten sonra arka tarafına farklı renkte bir kağıt yerleştirmek. Ya da kartondan hazırlanan vitray gibi düşünüp arka kısma farklı renklerde şeffaf kağıtlar yerleştirip güzel bir pano oluşturabilirsiniz.

sevgiliye-birbirinden-romantik-surpriz-not-kartlari

Sevgilinizin gripten kırıldığı, hastalıklarla savaştığı bir dönemde vücudundaki bağışıklık sistemine yardım etmek için alacağınız meyvelerle beraber hazırlayacağınız bu sevimli not kartı, tüm hastalıkların bire bir tedavisi!

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir