Eylül Ayı Rengine Özel Tesbihler7th Eylül 2017

Astroloji başta olmak üzere bir çok alanda yılın aylarının renklerde birer karşılığı vardır. Daha misafirimiz sayılan, yeni başladığımız Eylül’ün rengi ise “baja mavisi” olarak biliniyor. Aslında mavinin bütün tonları, 2017 Eylül ayında gözde rengimiz olmuş durumda. Yazın sıcaklığını üzerimizden atmışken, gökyüzünün tüm tonlarına sahip mavi, hayatımızdaki her aksesuarda yavaş yavaş yerini aldı.
Eylül ayı rengine özel tesbihler ile ister kendinize alın ister hediye edin 2017’nin en değerli rengine sahip olmuş olacaksınız…

925 Ayar Gümüş Mavi Mine Kaplamalı Zirkon Taşlı Tesbih

eylul-ayi-rengine-ozel-tesbihler

Erkek sevgiliye hediye alternatifleri arasında değerlendirebileceğiniz bu model, ince işçiliği ve bütününde hoş görüntüsüyle mavi rengini en güzel yansıtan tesbihlerimizden.

14 Ayar Altın Mavi Bordo Taraftar Tesbih

eylul-ayi-rengine-ozel-tesbihler

Trabzonspor sevdalılarına verebileceğiniz en güzel hediye içinde trabzonspor renkleri bulunan her şeydir. Çünkü fanatikler, sadece maç günlerinde değil ömrünün her anında takımlarına ait bir eşya taşırlar. Trabzonspor renklerinde bu tesbih ise hem mavi hem fanatik!

925 Ayar Gümüş Sarı Lacivert Taraftar Tesbih

eylul-ayi-rengine-ozel-tesbihler

Taraftarlardan bahsetmişken, mavinin bir tonu da Fenerbahçe’de var dedik, bu tesbih alternatifini sizlere göstermeyi unutmadık!

Zirkon Taşlı Mavi Mineli Gümüş Tesbih

eylul-ayi-rengine-ozel-tesbihler

Zirkon taşı, mine ve mavi renk uyumunu bol bol göreceğimiz Eylül ayı bize maviyle beraber yazın denizin serinliğini hatırlatsa da, içimize gökyüzünün ferahlığını dolduracak…

925 Ayar Gümüş Mavi Taşlı Tesbih

eylul-ayi-rengine-ozel-tesbihler

925 Ayar Gümüş Mavi Mineli Tesbih

eylul-ayi-rengine-ozel-tesbihler

Eylül ayında doğum günü olan arkadaşlarınıza hiç vakit kaybetmeden tercih etmeniz gereken bu tesbih, doğum günü sahibinin elinden hiç bırakmak istemeyeceği kadar mavi!

925 Ayar Gümüş Mavi Kuvars Tesbih

eylul-ayi-rengine-ozel-tesbihler

Kuvars taşının sert ama donuk havası tıpkı Eylül ayına benziyor değil mi? Bir de mavi kuvars ile tasarlanmış bu doğaltaş tesbih rengiyle olduğu kadar faydalarıyla da çok beğenilecek gibi görünüyor.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir