En İyi Arkadaşlara Dostluk Bileklikleri18th Eylül 2017

Dostluk, hayatımızın her anında soyut ve somut olarak beraber olduğumuz, acıyı da mutluluğu da beraber anılarımıza doldurduğumuz yegane bir kavramdır. Çoğu arkadaşlık ilişkilerinin aksine dostunuza öyle sürekli iyi ki var olduğunu söylemenize de gerek yoktur hem. Zaten konuşmadan, bakışlarınızla ya da en ufak bir hareketinizle bile ne kadar çok değer verdiğinizi gösterirsiniz… Böyle arkadaşlara sahip olmak bir madde sıralayıp; şunu şunu yaparsak çok yakın dost oluruz; şu kadar zaman sonra tamam dost olmuş oluruz diyecek kadar basit ya da kompleksli/ planlı değildir. Zaman ve kader karşınıza en iyi insanları da en yakın dostları da çıkaracaktır.
Bu yazımızda ise, zaman çoktan harekete geçmiş ve karşısına çok değerli insanları çıkarmış olanlara harika bir öneride bulunacağız…
Özellikle kadınların kendi aralarında dostlarıyla bağlarını somutlaştırdıkları objeler vardır ve bileklik bu objeler arasında çok ciddi bir yere sahiptir. En yakın arkadaşınızla kendinize alabileceğiniz, arkadaşlığınızı temsil eden dostluk bileklikleri bazen rengiyle, bazen üzerindeki küçücük bir figürle arkadaşlığınızı temsil edebiliyor. Sallantılı bileklik alternatifi ise üzerindeki semboller ve tasarımları nedeniyle dostluk bileklikleri içim biçilmiş kaftan!

925 Ayar Gümüş Rose Kaplama Oynar Parçalı Bileklik (Model 4)

en-iyi-arkadaslara-dostluk-bileklikleri

Arkadaşınız zarif ama ışıltılı bilekliklerden hoşlanıyorsa oynar parçalı bileklik modellerimize kesinlikle şans vermelisiniz…

925 Ayar Gümüş Oynar Parçalı Bileklik (Model 1)en-iyi-arkadaslara-dostluk-bileklikleri

925 Ayar Gümüş Siyah Kaplama Sallantılı Bileklik (Model 1)

en-iyi-arkadaslara-dostluk-bileklikleri

Dostunuzla aranızdaki ilişkinin sembollerini toplayın dedik ya; baykuş, yıldızlar, geometrik şekiller ve kilit sizin için yalnızca kelime anlamlarından çok daha fazlasını ifade ediyorsa bu bileklik ömür boyu aranızdaki dostluğu yaşatacak…

925 Ayar Gümüş Rose Kaplama Oynar Parçalı Bileklik (Model 3)

en-iyi-arkadaslara-dostluk-bileklikleri

925 Ayar Gümüş Sallantılı Bileklik (Model 1)

en-iyi-arkadaslara-dostluk-bileklikleri

925 Ayar Gümüş Rose Kaplama Oynar Parçalı Bileklik (Model 2)

en-iyi-arkadaslara-dostluk-bileklikleri

Bir diğer zarif bileklik alternatifimiz olan bu bileklik ise en yakın arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz bir model. Üstelik diğer renklerden arkadaşınızın beğenisi ve tarzına göre seçim yapabilirsiniz.

925 Ayar Gümüş Rose Kaplama Sallantılı Bileklik (Model 3)

en-iyi-arkadaslara-dostluk-bileklikleri

Sonsuzluk sembolü, sevgi, dostluk ve mutluluk gibi kavramların somut hale gelmiş şeklidir. Bu bileklikte ise farklı renklerde sonsuzluk sembolünün bir arada kullanılması ile arkadaşlarınıza kırk yıl hatırı kalacak bir bileklik hediye etmiş olacaksınız!

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir