Kahve Tutkunlarına Doğum Günü Hediyesi Seçenekleri16th Ağustos 2017

İş hayatımız yoğunlaştıkça kahveye olan düşkünlüğümüz de artıyor. Filtre kahve olsun, espresso olsun, Türk kahvesi olsun arıyoruz gün içinde hepimiz. Ofiste bunun için özel olarak aldığımız kupalar, alınsın diye ortaya para koyduğumuz kahve makineleri var. 10 dakika daha uyumak için böbreğini feda edecekken 20 dakika önceden kalkıp kahvecilerde kahve kuyruğuna giren de var. Aslında sadece ofis hayatında değil, ev hayatında da kahve bizim vazgeçilmezimiz. Neredeyse tüm kızlar çeyiz dizmeye başlarken ilk bir Türk kahvesi fincan setini ve cezvesini alıyor misal. Sosyal medya paylaşımlarında da kahvemizi göstermezsek rahat edemiyoruz. Düşkünüz biz kahveye milletçe. Hangi çeşidi olduğu çok da fark etmiyor aslında, tabi Türk kahvesinin ayrı bir anlam taşıdığını inkar edemeyiz ama seviyoruz bu kahve denen şeyi. Hal böyle olunca size kahveyle ilgili gelen her doğum günü hediyesi kabulünüz olmaz mıydı? Kupa olur, kahve değirmeni olur, fincan seti olur, kahveyle ilgili her şey olur aslında. Biz de böyle düşünerek belki kendinize, ya da kendiniz gibi bir kahve tutkununa bir doğum günü hediyesi almak istersiniz diye mis gibi kahve kokulu hediye seçeneklerini derledik.

Kahve Kokulu Doğum Günü Hediyesi Seçenekleri

Kahve tutkunu herkesin çok seveceği, risksiz hediye alternatifleri aynı zamanda işlevsellikleri ve göz alıcı tasarımlarıyla da ilgi odağınız olacak. Tabi hediye olarak vermeye kıyabilir misiniz, emin değiliz. Bunun için alacağınız şeyden iki tane birden alıp birini kendinize saklamanız, diğerini hediye olarak vermeniz çok daha mantıklı!

 

Sevimli Baykuşlar 4’lü Kupa Kulesi

kahve-tutkunlarina-ozel-dogum-gunu-hediyesi-secenekleri-10

Cam Kahve Ihlamur Pres Makinası (French Press)

kahve tutkunlarina ozel dogum gunu hediyesi secenekleri (12)

Kim uğraşacak o kocaman filtre kahve makineleriyle? Aynısını bu minicik demlikle de içebiliyoruz.

Nostaljik Kahve Seti Laleli

kahve tutkunlarina ozel dogum gunu hediyesi secenekleri (16)

Nostaljik Kahve Zamak Seti 6 Adet Lale Desenli

kahve tutkunlarina ozel dogum gunu hediyesi secenekleri (17)

Sizin kahve sunumlarınız neden kafedekilerden eksik kalsın ki? Miğferli kahve setleri bu ara hediye olarak da çok popüler.

5’li Bakır Cezve Seti

kahve tutkunlarina ozel dogum gunu hediyesi secenekleri (11)

Siz de bilirsiniz ki en güzel Türk kahvesi, bakır cezvede ağır ağır pişen Türk kahvesidir. Bu yüzden iyi bir Türk kahvesinin ilk adımı kahveden ziyade cezvedir.

Nostaljik Görünümlü Seramik Gerçek Kahve Değirmeni

kahve tutkunlarina ozel dogum gunu hediyesi secenekleri (15)

Kahvenizi çekmek için kahvecilere ihtiyacınız yok aslında. Çünkü kahve çekilirken ortaya çıkan o muhteşem koku sizin mutfağınızı sarsın, kafenin kalabalığına karışmasın.

Nostaljik Seramik Gerçek Kahve Değirmeni

kahve-tutkunlarina-ozel-dogum-gunu-hediyesi-secenekleri-9

Nostaljik Tasarımlı 2 Kişilik Kahve Seti

kahve tutkunlarina ozel dogum gunu hediyesi secenekleri (14)

Anneler bunu çoktan vitrine koymak için beğendi. 🙂

Kalpli Kahve Seti 2 Kişilik

kahve-tutkunlarina-ozel-dogum-gunu-hediyesi-secenekleri-13

 

 

 

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir