Yaz Mevsimine Özel Doğaltaş Kolyeler3rd Temmuz 2017

Her tarafın cıvıl cıvıl, denizlerin serin ve ıslak; karaların sıcak ve kuru olduğu içimizde bir şenlik mevsim kuşkusuz, yaz mevsimidir. Okulların tatil olmasıyla, yıllık izinlere çıkılmasıyla üzerimizdeki stresi atmak için tatillere çıkar, ormanlara akın ederiz. Ne yaparsak yapalım, süsünden ve şıklığından ödün vermemek bütün kadınların vazgeçilmezidir. Çünkü bir kadının kombinlerini tamamlayan yegane aksesuar takılarıdır.
Yaz mevsimi de gelmişken, ister kendinizi şımartıp alın isterseniz sevdiklerinize hediye edin ama mutlaka doğaltaş kolye alternatiflerine fırsat verin…
Mutlaka tercih etmeniz gereken yaz mevsimine özel doğaltaş kolye seçeneklerinden size en uygun olanını seçmeniz için güzel bir liste hazırladık.

925 Ayar Gümüşlü Sitrin Doğaltaş Kolye

yaz-mevsimine-ozel-dogaltas-kolyeler

Maddi gücü artırdığına inanılan Sitrin taşı, tüccar taşı olarak da bilinir. Aynı zamanda başka bir doğaltaş olan “ametist” gibi çevredeki negatif enerjiyi yok ettiği de düşünülüyor. Sarıdan kahverengiye doğru giden rengi bir yana, kolye olarak taşınılınca vücuda enerji ve dinginlik veren bu doğaltaş, sevdiklerinizi ve sizi zinde tutacak harika bir alternatif. Üstelik yazın sıcağında boynunuzda size ferahlık veren bir aksesuar taşımak kesinlikle büyük bir ayrıcalık…

925 Ayar Gümüşlü Hematit Doğaltaş Kalp Kolye

yaz-mevsimine-ozel-dogaltas-kolyeler

925 Ayar Gümüşlü Yeşim Taşı Kolye

yaz-mevsimine-ozel-dogaltas-kolyeler

Hemen hemen bütün doğaltaşlarda görülen fayda, stresi- negatif enerjiyi azaltması özelliğidir değil mi? Yeşim taşı bu faydalarının yanı sıra gözlerinize de faydalı bir antioksidandır. Bir diğer adı “mutluluk taşı” olan bu doğaltaş kolye modelini sevdiklerinize rahatlıkla hediye edebilirsiniz.

925 Ayar Gümüşlü Kalp Tasarım Pembe Kuvars Doğaltaş Kolye

yaz-mevsimine-ozel-dogaltas-kolyeler

Aşk taşı olarak da bilinen pembe kuvars, doğada en az bulunan doğaltaş çeşididir. Rengi uçuk pembeden kırmıza kadar çeşitlenen bu taş, bedene rahatlık ve huzur verir. Doğaltaşlar arasında en hassas olan bu taş olsa gerek… Örneğin, negatif enerjiyi çektiği (yok ettiği) biliniyor ancak uzun süre kullanımının taşın özelliğini kaybetmesine neden olacağı ve aynı zamanda ametist ile yan yana koyup enerjisini geri kazanacağı biliniyor. Sevdiklerinize gerçekten değerli bir hediye almak istiyorsanız bu kolyeyi kesinlikle tercih etmelisiniz…

925 Ayar Gümüşlü Kaplangözü Doğaltaş Kolye(Model-2)

yaz-mevsimine-ozel-dogaltas-kolyeler

925 Ayar Gümüş Aventurin Doğaltaş Kolye

yaz-mevsimine-ozel-dogaltas-kolyeler

Kuvars grubundan olan aventurin, kalbin yakınında olduğunda tıpkı pembe kuvars gibi negatif enerjiyi emer, vücuda dinginlik verir. Rengiyle, tasarımıyla size özgürlük hissi uyandıracak bu taş, yıldız taşı olarak da biliniyor. Yengeç burcunun taşıdır ve yengeç burçlarına kesinlikle önerdiğimiz doğaltaş kolye seçeneğidir.

925 Ayar Gümüşlü Küre Ametist Doğaltaş Kolye

 yaz-mevsimine-ozel-dogaltas-kolyeler
About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir