Sonsuza Kadar Kalbimdesin Kolye Modelleri27th Temmuz 2017

Bayan sevgiliye hediye alırken özen göstermeniz gereken şey hediyelerinizin anlamlı olmasıdır. Yani alacağınız hediyenin tasarım olarak sizin ortak bir anınızı, ânınızı yansıtması çok önemlidir. Çünkü hediyedeki amaç onu ne kadar sevdiğinizi dile getirmek, aranızdaki muhabbeti sağlamlaştırmaktır. Biz de bayan sevgiliye hediye alternatifleri neler olabilir diye düşündük, bayanlara en sık alınan hediyenin kolye olduğuna karar verdik. Sonuçta sevgilinize hediye edeceksiniz bu yüzden romantizmi ne kadar bol olursa o kadar iyi değil mi? Sonsuzluk kolye modelleri ise romantik olduğu kadar şık; şık olduğu kadar romantik hediye alternatifleri arasında sevgilinize en uygun kolye alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. İşte sevgilinize özel günlerinizde ya da içinizden geldiğinde alabileceğiniz sonsuzluk kolye modelleri…

925 Ayar Gümüş Siyah Zirkon Taşlı Aşk Yazılı Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

925 Ayar Gümüş Kuş Model Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

Muhabbet kuşları, güvercinler aşkı ifade ederken kullanılan en naif sembollerdir. Sonsuzluk kolye modelinde bu figürlerin kullanılması ise ortaya sevgi dolu bir tasarım çıkartmış. Yanında küpe hediyesi olması ise sevgilinizin kombinlerini sevgiyle dolduracak…

925 Ayar Gümüş Kalpli Çift Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

925 Ayar Gümüş Rose Kaplama Üçlü Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

Farklı tasarımlarda tercih edebileceğiniz sonsuzluk kolye modelleri içerisinden bu üçlü kolye modeli renk ve tasarım seçiminde kararsız kalanlar için harika bir alternatif! Ayrıca gümüş rose kaplama ve zirkon taşlarının uyumunu sevgiliniz çok sevecek.

925 Ayar Gümüş Rose Kaplama Zirkon Taşlı Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

Klasik seven ve aynı zamanda şıklığı elinden bırakmak istemeyen bir sevgiliniz varsa, bu kolye modeli onlar için tasarlanmış… Sonsuzluk kolye modelleri yıllardır çok satanlar listesinden asla düşmeyen ve çoğunlukla ilk sırada yerini koruyan kolyelerdir. Çünkü sevgilinize sonsuzluk kolye alarak onlara her zaman kalbinizde olduğunu, sonsuza kadar onları seveceğinizi anlatmak istersiniz. Yani bu kolyelerde sonsuzluk sembolü matematiksel ifadeden çok uzaktır.

925 Ayar Gümüş Pembe Melek Kanadı Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

925 Ayar Gümüş Turkuaz Zirkon Taşlı Sonsuzluk Kalp Kolyesi

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

2017 yazının trend renklerinde kolyeler arıyorsanız, bir de romantik olsun diyorsanız işte size alternatif! Hani hediyelerin yanına notlar eklenir, şiirler yazılır ya bu kolyede hiçbirine gerek yok; çünkü kolyenin kendisi başlı başına şiir zaten!

925 Ayar Gümüş Siyah Beyaz Zirkon Taşlı Kalpli Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

Sevgilinizle çok zıt karakterlerde ama çok uyumluysanız kesinlikle tercih etmeniz gereken kolye modeli budur. Ying-yang efsanesinin çok ötesinde aşkınızla uyumunuzu yansıttığınız bu kolye, sevgilinizin bütün kombinlerinde ışıldayacak!

925 Ayar Gümüş Mine Üzerine Zirkon Taşlı Sonsuzluk Kolye

sonsuza-kadar-kalbimdesin-kolye-modelleri

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir