Erkeklere Yüzük Alternatifleri30th Temmuz 2017

Erkeklere hediye almak kadınları o kadar çok zorluyor ki hediye alacakları günden aylar öncesinden arayışlara başlıyorlar. Bunda hediye alternatifinin çok olmamasının yanı sıra erkeklerin her şeyi kolay beğenmemeleri de geliyor. Erkek yüzükleri ise bu konuda bayanların hayatını kolaylaştırıyor. Çünkü binlerce çeşitte bulunan erkek yüzükleri genellikle çoğu erkeğin beğendiği ve kullandığı tasarımlara sahipler. İşte hediye alacağınız erkeklerin beğenisine, ilgisine ve tarzına uygun erkek yüzük modelleri içerisinden en sık tercih edilenler…

925 Ayar Gümüş Edep Ya Hu Desenli Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

925 Ayar Gümüş Çapa Model Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

Mesleklere göre hediye arıyorsanız denizci erkeklere alabileceğiniz bu yüzük modeli, denize aşık erkekler için de ideal bir hediye…

925 Ayar Gümüş Kayı Boyu Desen Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

925 Ayar Gümüş Beyaz Oniks Taşlı Tuğra Tasarım Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

Doğaltaşlar yüzüklerde tercih edebileceğiniz ferahlatıcı alternatiflerdir. Oniks taşı ise pozitif enerji vermesi, kötülükleri, nazarı önlemesi ile bilinir. Beyaz renk seven erkeklere alabileceğiniz bu yüzük modeli detaylarıyla da ana hatlarıyla da harika!

925 Ayar Gümüş Ay Yıldız Desen Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

Otantik İşlemeli Osmanlı Arma Gümüş Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

Babanıza hediye arıyorsanız, bu yüzük modeli herkesin beğeneceği alternatiflerden… Osmanlı armasının ağır duruşu ile mavi rengin asaleti bir araya getirilip tarzına güvenen erkeklerin tercih etmesi gereken bir tasarım ortaya çıkmış.

925 Ayar Gümüş Akik Taşlı Kare Model Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

Farklı geometrik şekiller, takı ve aksesuarların dikkat çekiciliğini artırıyor. Bu yüzük modelinin renklerinin ve işçiliğinin yanı sıra şeklinin klasik yüzük modellerinden farklı olması da hediyenizin kalite ve beğenisini artıracaktır.

925 Ayar Gümüş Yeşil Akik Taşlı Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

925 Ayar Gümüş Cihangir Yüzüğü

erkeklere-yüzük-alternatifleri

Hediye vereceğiniz erkeğin tarzı ve beğenisi hakkında çok kapsamlı bilginiz yoksa ya da sürekli değişken ruh halinde birisiyse bu yüzük modeli tercih edebileceğiniz bir alternatif. Renk olarak her yıla damgasını vurmasının yanı sıra tasarımındaki işçilik ve zirkon taşının rahatlatıcı özellikleri bir araya getirilmiş bu yüzük sevdiklerinizin bütün kombinlerinde yer alacak.

925 Ayar Gümüş Vav Yazılı Cedid Yüzük

erkeklere-yüzük-alternatifleri

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir