Anneler Gününe Özel 10 İlginç Hediye5th Mayıs 2017

Anneler Günü yaklaştıkça, dünyanın en değerli varlığı olan annelerinize anneler günü hediyesi olarak ne hediye alacağınız konusunda sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Dünyaya gelmenizde en büyük etken olan annelerinize hediye almak kolay bir şey değil. Halbuki onlar sizden gelecek bir öpücükle bile dünyanın en mutlu insanı olabilirler.

Anneler günü hediyesi; o özel günde annemize kendisini en çok sevindirecek, en manalı hediyeyi vermek isteyen bizlerin büyük arayışlar sonucunda ulaştığımız ve paketleyip süsleyerek sevgi dolu türkülerle annemize verdiğimiz nesne ya da nesneler bütünüdür. Bunlar en sevdiği koku olabilir yada hiç beklemediği ama aslında hepimizin hayatında gereksinim duyduğu ufak, ilginç hediyelerde…

Sizlerde biricik annelerinize hem esprili hem kullanışlı hemde ilginç hediyeler arıyorsanız bu yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz…

1- 4 Mevsim Baharatlık ( Four Season Spice Shaker )

4-mevsim-baharatlik-four-season-spice-shaker-1

Anneniz ilginç tasarımlı şeylere bayılıyorsa, bu baharatlık takımı tam ona göre!

 

2- Baykuş Tasarımlı Mutfak Zamanlayıcı

baykus-tasarimli-mutfak-zamanlayici-1

 

Anneler tüm gün evde bir şeylerle uğraşırlar. Yemek, ütü, temizlik derken zaman konusunda bazen sıkıntı yaşarlar. Sizde onlara hediye edeceğiniz bu baykuş tasarımlı mutfak zamanlayıcısı ile onların işlerini biraz daha kolaylaştırabilirisiniz…

 

3- Canım Annem Kalpli Kolye 925 Ayar Gümüş Tasarım Kutulu

canim-annem-kalpli-kolye-925-ayar-gumus-tasarim-kutulu-1

 

Her anne özeldir… Özel olan annenize vereceğiniz bu güzel kolye onu daha özel kılacaktır…

 

4- Dikiş Seti (210 Parça)

dikis-seti-210-parca-1

Dikişsever bir anneniz mi var? 210 parçalık bu set onu ne kadar mutlu edecek düşünemiyoruz!

 

5- Direksiyon Arası Telefon Tutucu

direksiyon-arasi-telefon-tutucu-1

 

6- Elbise Şeklinde Şal-Eşarp Organizeri

elbise-seklinde-sal-esarp-organizeri-2

Düzen her kadının olmazsa olmazıdır. Söz konusu anne olunca bu konu daha da hassaslaşabiliyor. Oysa ona vereceğiniz  bu organizerle ona bu konuda yardımcı olmak sizin elinizde!

 

7- İsme Özel Gül Desenli Ahşap Anı Defteri ve Kalem Seti

i̇sme-ozel-gul-desenli-ahsap-ani-defteri-ve-kalem-seti-ceviz-rengi-1

 

Mutfakların kahramanı olan biricik annelerimizin bizlere daha güzel tarifler yapması onu da bizleri de çok mutlu eder. O zaman bu defteri ona hediye ederek tariflerini düzenli bir şekilde tutmasına yardımcı olabilirsiniz.

 

8- Kangaroo keeper 2’li çanta düzenleyici

kangaroo-keeper-2-li-canta-duzenleyici-1

Kadın çantası mı? Aklınıza ilk gelen şeyin karışıklık olduğunu biliyor gibiyiz. Bu çanta düzenleyiciyi annenize hediye edin ve onu karışıklıklarından kurtarın!

 

9- Renkli Mini Süpürge

renkli-mini-supurge-2

Temizlik annelerin hassas konularından olunca iş yerleri de bundan nasibini alıyor. Bu renkli mini süpürge, güçlü motoru sayesinde müthiş bir emiş gücüne sahip sevimli süpürgeler annelerinizin ofislerinin ve masalarının vazgeçilmezi olacak.

 

10- Kokulu Taş Güller Aranjmanı Tasarım Kutulu Kırmızı

kokulu-tas-guller-aranjmani-tasarim-kutulu-kirmizi-1

 

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir