Erkeğe Hediye Edilebilecek En Özel 10 Ürün25th Nisan 2017

Herhangi bir neden ya da özel gün dolayısıyla bir erkeğe hediye almak istiyorsanız bu konuda biraz zorlanabilirsiniz. Fakat vereceğiniz hediye ne olursa olsun, karşınızdaki erkek sizin verdiğiniz hediyeyi ne kadar içten ve samimi olarak hazırlayıp hediye ettiğinizle daha çok ilgilenir. Çünkü her ne kadar erkekler duygularını kadınlar kadar belli edemeseler bile, onlara karşı yapılan ince düşünceler, gözlerinde mutluluk nişaneleri atmaya, kalplerini merhametli ve sevecen bir ruh haline çevirmeye yetmiştir.

Erkekler, hayatı kadınlara göre daha hızlı, ben merkeziyetçi, sahiplenme iç güdüsü yüksek, sonuç odaklı ve duygusal anlamda farklı yaşarlar. Erkeklerin, kadınlardan ayrışan bu tip belirgin özellikleri, erkeğe seçeceğiniz hediyenin de en belirleyici unsurlarıdır. Erkekler çocukluktan itibaren yetiştiriliş tarzıyla kadınlardan daha farklıdırlar. Eğer bir kadın olarak karşınızda ki erkeğin tarzını bilip onu anlamaya çalışırsanız, erkeğe hediye alma konusunda çok daha yaratıcı olup ince fikirler yürüterek bu işi çok daha güzel bir şekilde halledebilirsiniz.

Bizlerde şimdi sizlere; en sevdiğiniz, sizin için en özel olan erkeğe kişiye özel hediyeler alma konusunda yardımcı olacağız. Gelin sizler için araştırdığımız bu özel ürünlere beraber bakalım…

1- 1000 Ayar Gümüş Kazaz Püsküllü Oltu Taşı Tesbih

1000-ayar-gumus-kazaz-puskullu-oltu-tasi-tesbih-1

2- İsme Özel Cengiz Pakel Lacivert Taba Deri Erkek Cüzdanı Çok Kartlıklı C27419

i̇sme-ozel-cengiz-pakel-lacivert-taba-deri-erkek-cuzdani-cok-kartlikli-c27419-1

Şık erkeklerin şıklığına şıklık katmak onun ismine özel olarak hazırlanmış bu cüzdan ile artık çok kolay!

 

3- İsme Özel Gümüş Kaplama Kol Düğmesi

isme-ozel-gumus-kaplama-kol-dugmesi-1

 

4- İsme Özel Metal Anahtarlık

isme-ozel-metal-anahtarlik-1

Erkeklerin çok değer verdikleri arabalarına ona özel olarak hazırlanmış bu anahtarlık ile aslında sizinde bu verdiği değerin farkında olduğunuzu göstermek, onu ne kadar mutlu eder düşünsenize…

 

5- İsme Özel Siyah Cep Defteri ve Kartvizitlik Seti Tasarım Kutulu

i̇sme-ozel-siyah-defter-ve-kartvizitlik-seti-tasarim-kutulu-1

 

6- Kişiye Özel Anahtar Şeklinde Usb 8 Gb

kisiye-ozel-anahtar-seklinde-usb-8-gb-3

7- Kişiye Özel Powerbank (Taşınabilir Şarj Aleti)

kisiye-ozel-power-bank-tasinabilir-sarj-aleti-1

 

8- İsme Özel Casio Erkek Kol Saati MTP-1314L-7AVDF + HEDİYELİ

i̇sme-ozel-pierre-cardin-roller-i̇mza-kalemi-siyah-1

 

Yeni işlere adım atan sevdiceğinize hediye edeceğiniz bu kalem ile yeni başlangıçlarında onun yanında olduğunuzu hissettirin!

9- Nostaljik Fotoğraf Makinası Gerçek Telefon

nostaljik-fotograf-makinasi-gercek-telefon-1

 

10-İsme Özel Jobon Marka Füme Renkli Metal Çakmak

i̇sme-ozel-jobon-marka-fume-renkli-metal-cakmak-1

Kullanılan her çakmağın ayrı bir karizması olduğunu erkekler çok iyi bilir. Sizde tanıdığınız erkeğin nasıl bir tarzı olduğunu biliyorsanız ona özel çakmak yaptırarak, onun gönlünü fethedebilirsiniz.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir